Nieuws

Rolling Stone noemt 'Butter' van BTS het 13e beste Grammy-optreden aller tijden

www.rollingstone.com

Van links naar rechts: Jimin, J-Hope, Jin, Jung Kook, RM, SUGA, V

De 64e jaarlijkse Grammy Awards ceremonie vond plaats in Las Vegas op 3 april 2022.BTSwas bevestigd om op te treden tijdens de hoofdceremonie op 15 maart 2022.

Het was een droom van het septet om sinds 2018 op het Grammy-podium op te treden, en ondanks dat 'Butter' niet hun eerste Grammy-optreden op televisie was, was het hun eerste persoonlijke solo-podium. Er is ongetwijfeld veel moeite en creativiteit in de uitvoering gestoken, en zo te zien hebben de inspanningen van BTS zijn vruchten afgeworpen.

Rollende steen , een van de grootste muziekmagazines, gerangschikt BTS's 'Butter' #13 op hun bijgewerkte lijst met 'The 25 Greatest Grammy Performances of All Time':

'Op een avond in Vegas: BTS betrad het podium met de branie van een James Bond-ploeg van superspionnen, in Rat Pack-pakken. Hun grote Grammy-moment had al lang moeten plaatsvinden - tijdens de pandemie moesten ze op lange afstand van Seoul stralen, en in voorgaande jaren stalen ze de show met slechts een paar seconden zendtijd. Maar ze stonden in vuur en vlam van vertrouwen en charisma.'

BTS speelt 'Butter' tijdens de 64e jaarlijkse Grammy Awards

Gefeliciteerd BTS!