Nieuws

'Rolling Stone' komt met een verrassingsproject met BLACKPINK

Rolling Stone Magazine opgewonden Blinks wereldwijd een paar dagen geleden toen ze een mysterieuze video deelden met de tekst BLACKPINK x Rolling Stone .


Toen werd op zondagochtend nog een verklaring onthuld, dit keer met dienstregelingen voor verschillende steden. De directeur van 'Rolling Stone' zei ook dat het een enorm project is, waaraan wordt gewerkt in LA, New York en Seoul, en dat het maandag allemaal begint!

Als je op de tweet let, er is een link naar de virtuele winkel van Rolling Stone toegevoegd, zodat er gedrukt materiaal in de schappen ligt. Als ze de cover halen, zou BLACKPINK een mijlpaal zijn door als eerste Aziatische meidengroep en derde meidenband de voorpagina te bezetten in de hele geschiedenis van het hoofdmagazine. Deze ruimte is alleen gewijd aan de legendarische meidengroepen Spice Girls en Kind van het lot .

Op Twitter faciliteert het fandom de schema's voor degenen die het nieuws nog niet hebben gehoord, samen met de hashtags:


BLACKPINK KOMT ER
#BLACKPINKxRollingStone

Eerder dit jaar kondigde BLACKPINK hun langverwachte comeback aan na een onderbreking van twee jaar. Tot nu toe is de datum van zijn terugkeer echter niet bekendgemaakt. Nu met de mysterieuze publicaties van Rolling Stone, zou het de terugkeer van hun activiteiten als groep kunnen betekenen.

Evenzo zinspeelden Rolling Stone-journalisten op de samenwerking als een 'geheim dat een marteling was om maandenlang te bewaren' en 'iets heel groots'. De directeur van de sociale media van de publicatie bevestigde in een tweet dat het project een hele week aan BLACKPINK-inhoud bevat, wat de enorme omvang van het verrichte werk benadrukt.

Tijdens hun carriรจre heeft BLACKPINK meerdere records, prijzen, stabiliteit op muziekplatforms, wereldwijde ambassadeurs, verdedigers van de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling en meer gewonnen.