Nieuws

Jimin van de roodharige BTS verovert Twitter stormenderhand na de release van 'Butter Concept Photo Version 1' op Weverse

Park Jimin , de leadzanger en de leaddanser in BTS, staat bekend om zijn enorme populariteit op sociale media. Jimin nam opnieuw Twitter trends stormenderhand na de release van BTS de laatste hit, ' Boter ' concept foto's versie 1 op Weverse .

Jimin, die rood haar heeft, werd meteen een hot topic onder fans, waardoor hij wereldwijd trending werd op Twitter . Fans over de hele wereld beginnen meerdere screenshots van de trending van hun land te delen op Twitter en tuimelen ( Japan 's Twitter trend) om te laten zien hoe sterk zijn impact is met de foto's. Trefwoorden zoals ' PARK JIMIN ,'' JIMINS ,'' JIMIN ROOD HAAR ,'' ZIJN HAAR ,'' OMG JIMIN, ' en nog veel meer werden gezien in verschillende landen.

Jimin 's rode haar werd een hot topic onder fans, niet alleen omdat hij er geweldig uitziet, maar deed fans ook aan hem denken tijdens de ' Dope ' tijdperk. Afgezien van fans, lijkt het alsof Jimin scoor een ander geverifieerd account als Nicholas Liddle , een publicist en redacteur voor Pop verpakt, sprak zijn mening uit over zijn conceptfoto's.