Blogs

De ROSE-rage in Zuid-Korea

AKPOPHEF

De rages in Zuid-Korea zijn absoluut booming, en er lijkt altijd iets nieuws te komen. De vorige keer hebben we het over demint chocolate chip rage.Er is weer een grote rage gaande in het land, en het is ' ROOS. '


Nee, niet de roos van BLACKPINK. En de bloemen ook niet.
Rose is een soort pittige saus die typisch de pittige basissaus mengt met room (of melk) om de smaak niet zo pittig en hartig te maken. Het hele concept ontplofte in Zuid-Korea, en natuurlijk wetende dat het land altijd alles doet voor hun rages, en ze verkopen praktisch overal rozenartikelen.

Het idee was populair omdat het zelfs mensen die niet tegen pittig kunnen, in staat stelde om pittig voedsel te eten en onmiddellijk door de room getroost te worden. De romige textuur heeft ook een zeer mooie afdronk en past heel goed bij de pittige sauzen.

Bekijk enkele van de meest populaire rozengerechten in Zuid-Korea!

1) Rose Tteokbokki (pittige rijstcake)


2) Rozenpasta3) Rose gestoomde kip4) Rose Donkatsu


De rozengekte lijkt niet snel te eindigen en restaurants blijven meer rozenproducten in hun assortiment uitbrengen. Wat denk je dat het volgende hotste rozenproduct zal zijn? Eventuele ideeën waarvan je denkt dat ze het goed doen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.