Films

'Along With the Gods' bevestigt films #3 en #4 met huidige acteurs

EXO, DO, Joo Ji Hoon, Ha Jung Woo' Samen met de goden ' bereidt twee vervolgen voor.
' Samen met de goden: de twee werelden ' en het vervolg ' Samen met de goden: de laatste 49 dagen ' zijn twee van Korea's meest succesvolle films, met 'The Last 49 Days' met het huidige record voor de meeste bioscoopbezoekers op één dag, de meest bekeken film in Korea op de openingsdag en de snelste film die 2 miljoen bereikte, 3 miljoen , 4 miljoen, 5 miljoen, 6 miljoen en 8 miljoen bioscoopbezoekers. Als 'The Last 49 Days' 10 miljoen bioscoopbezoekers bereikt (wat waarschijnlijk zal gebeuren), zal het een zeldzame prestatie zijn in de Koreaanse filmgeschiedenis waar beide films in een serie beide meer dan 10 miljoen bereiken.

De producenten van de film bevestigden op 11 augustus dat ze een 3e en 4e film zouden opnemen met regisseur Kim Yong Hwa die beide van de eerste twee films filmde, evenals acteurs Ha Jung Woo , Joo Ji Hoon , en de anderen.�
[Waarschuwing: er zijn filmspoilers onder dit punt.]
Omdat er echter geen scenario is bevestigd en de schema's van de acteurs niet zijn uitgezocht, is er geen bevestiging wanneer de volgende twee films uitkomen. Het is mogelijk dat de derde film verder gaat waar de tweede film eindigde en het verhaal vertelt van EXO 's DOEN. �door de zeven hellen gaan, of het is mogelijk dat het een heel andere weg zal inslaan.

Heb je de eerste twee films gezien?