Nieuws

SBS-drama 'Taxi Driver' met in de hoofdrol Lee Jae Hoon bereikt de hoogste kijkcijfers met 16,7%

SBS drama 'Taxi chauffeur' , gebaseerd op de webtoon 'De luxe taxi' door Carlos en Lee Jae-Jin , heeft onlangs de hoogste kijkcijfers gehaald met 16,7%.

In aflevering 13 die op 21 mei werd uitgezonden, heeft het team 'Rainbow Taxi Revenge Service', geleid door Kim Do-Ki (gespeeld doorLee Jae Hoon), worden gedwongen de ontsnapte gevangenen te zoeken en terug te brengen die Baek Sung Mi (gespeeld door Cha Ji Yeon ) uitgegeven. Bij het onderzoeken van de achtergrond van Baek Sung Mi ontdekt het 'Rainbow'-team dat ze de gevangenen heeft verborgen in een buitenlandse ambassade. Het team valt de ambassade in een hinderlaag en Kim Do-Ki (gespeeld door Lee Jae Hoon) plaatst rookbommen om een ​​rel te creëren. Hoewel Do-Ki had verwacht dat de gevangenen snel het gebouw zouden verlaten en dus gemakkelijk gepakt zouden kunnen worden, is het Goo Young Tae (gespeeld door Lee Ho-Cheol ) die naar buiten komt. Kim Do-Ki grijpt snel Goo Young Tae vast.

Het team van de 'Rainbow Taxi Revenge Service' start een onderhandeling met Baek Sung Mi, waar ze aanbieden om Goo Young Tae terug te geven in ruil voor de terugkeer van de gevangenen. Wanneer de twee partijen elkaar ontmoeten om de uitwisseling te laten plaatsvinden, wordt deze snel onderbroken door de ingang van de aanklager Kang Han-Na (gespeeld door Esom ), en Goo Young Tae wordt gearresteerd. De spanning in de aflevering nam dramatisch toe toen een paar gevangenen besloten om alleen te vertrekken en zich op hun eerdere slachtoffers te richten. Een van de gevangenen, Jo Jong Geun (gespeeld door Song Duk Ho ) , gaat op zoek naar aan Maria , die zijn vorige slachtoffer is van zijn veroordeling tot 'slavernij van fabrieksarbeiders'.


Deze specifieke aflevering was zeer representatief voor de gespannen en mysterieuze verhaallijn van het wraakplan voor gerechtigheid. Kijkers werden naar het scherm getrokken met het rijke plot van de aflevering, wat een kijkersscore van 16,7% opleverde.

'Taxi Driver' is een drama over een taxibedrijf genaamd 'Rainbow Taxi Company', dat in werkelijkheid een 'wraakoproepdienst' is. Het team neemt wraakverzoeken van klanten op zich en vindt zelf gerechtigheid.