Drama's

Scenarist Noh Hee Kyung onthult hoe ze Shin Min Ah en Kim Woo Bin in hetzelfde drama wist te casten

Op 7 april hebben de hoofdrolspelers van tvN 's gloednieuwe za-zo dramaserie' Onze Blues ' inclusiefLee Byung Hun,Shin Min Aho,Cha Seung Won, Lee Jung Eun ,Han Ji Min,Kim Woo Bin, enUm Jung Hwawoonden de officiële persconferentie van de productie bij. ster scenarioschrijver Noh Hee Kyung , bekend van haar hitprojecten als ' Die winter waait de wind ', ' Het is oké, het is liefde ', ' Beste mijn vrienden ', en meer, voegden zich op deze dag ook bij de castleden.

tvN's 'Our Blues' is een dramaserie in omnibusstijl die de verhalen vertelt van verschillende personen die op het eiland Jeju wonen. Tijdens de persconferentie opende Noh Hee Kyung over het casten van het echte stel Shin Min Ah en Kim Woo Bin in dezelfde serie.

Ze verklaarde, 'Ik had het gevoel dat als ik zou proberen ze een liefdeslijn in het drama te gieten, ze nee zouden zeggen. Dus ik vroeg hen of ze het drama zouden doen als ze elk verschillende liefdeslijnen hadden, en ze zeiden oké. Ik had het gevoel dat ze ervoor kozen om dit project te doen omdat ze professionals waren. Ik maakte me er geen zorgen over. Ze waren er ook heel cool mee.'

Ondertussen deelde ook acteur Kim Woo Bin voor het eerst in 6 jaar zijn gedachten over het begroeten van kijkers op het kleine scherm. Hij gaf door, 'Het is te lang geleden, dus ik ben erg nerveus. Ik was in staat om kijkers te begroeten via variétéprogramma's of CF's, maar nu kan ik ze eindelijk begroeten in een formeel project, en ik ben zo dankbaar en blij dat ik de kans krijg. Toen ik erachter kwam dat ik met zoveel geweldige sunbaenims zou werken, werd ik erg nerveus. Ik was er de hele dag zenuwachtig voor. Maar ik ben ook enthousiast over dit project. Je krijgt zelden de kans om met zoveel grote sterren tegelijk te werken.'


Bekijk de hoofdrolspelers van tvN's 'Our Blues' op de persconferentie van het drama hieronder! Je kunt de première van de serie later dit weekend op 9 april om 21:10 KST bekijken.