Blogs

Scene-stealer haarkleuren gedragen door vrouwelijke idolen van de vierde generatie

Een van de beste dingen van K-pop is dat het nooit saai is. Elke comeback belooft een concept dat mogelijk de volgende reeks trends in de modegemeenschap zou kunnen beheersen. Het is relatief gebruikelijk om inspiratie te halen uit de outfits van idolen, maar er is lef voor nodig om iets op de langere termijn te doen: haar verven met een andere kleur.

Als je op zoek bent naar je volgende stijlinspiratie, zijn hier enkele meidengroepartiesten van de vierde generatie die je laten zien hoe je haarkleuren buiten je comfortzone kunt rocken.

Dosie ( paarse kus)

Kun je niet kiezen tussen nachtblauw en blond? De geniale artiest van RBW Entertainment, Dosie, krijgt het beste van twee werelden in Zombie met een Cruella-look die zeker de aandacht zal trekken op elk Halloween-feest.

Ryujin (ITZY)

Een andere kijk op de Cruella-trend is te zien in Ryujin's Over de oren verliefd tijdperk. Hoewel ze niet de typische halfblonde, halfzwarte scheiding maakte, gebruikte ze toch dezelfde kleuren en benadrukte ze de bovenste en voorste delen van haar haar voor een twist.

Jia (TRI.BE)

Als je op zoek bent naar een totale opknapbeurt, kun je nooit fout gaan met zeemeerminsloten. Deze gedragen door Jia in Rub-A-Dum is gewoon pastel perfectie. Werk het af met wat losse strandgolven om de sprookjesachtige look af te ronden.

Winter (Aespa)

De winter is aangebroken en ze brengt een Mother of Dragons-haar met een twist in hun debuutmuziekvideo Zwarte mamba . Het onderste gedeelte is gedrenkt in blauw, wat haar hele sfeer net zo cool en dromerig maakt als haar artiestennaam.

Mia (Everglow)

Een duw en trek tussen twee tinten vormt een opwindend statement en ruimte voor mysterie. In Everglow's Eerst MV, Mia pronkt zelfverzekerd met een opvallende blauwtint die soms koraal of aquamarijn verandert, afhankelijk van de scène.

Yoon (STAYC)

Voel je je een beetje avontuurlijk? Bekijk Yoon's Stereotype concept. In plaats van te kiezen voor bombshell-kleuren, injecteert ze subtiele verrassingen in de haarpunten die een perfecte mix van eigenzinnig en edgy gevoel afgeven.

Jeji ( ITZY)

Yeji toont kracht en speelsheid met de tweekleurige trend in roze en ebbenhout zwart voor hun aankomende album Over de oren verliefd . Als je wacht op een teken om eindelijk voor die gewaagde roze tint te gaan, zoek dan niet verder. Dit is precies wat u zoekt.

Hyunbin ( STAM)

Til die ivoren lokken naar een hoger niveau met chique paarse hints! Beide tinten vormen een verbluffende combinatie van allure en elegantie, die op elk moment van de dag alle ogen op je zal richten. Rapper Hyunbin laat ons zien hoe het moet, en het is uiterst verleidelijk om het te proberen.

Ningning (Aespa)

Ningning bewijst dat een levendig rood altijd een slimme zet is als je wilt opvallen en herinnerd wilt worden, zelfs in een menigte van duizenden. Het verveelt nooit, zelfs niet in de K-popwereld waar idolen het ene nieuwe concept na het andere aanbieden.

Ireh (paarse kus)

Deze gemberachtige tint oranje is ook een klassieker voor veel Koreaanse artiesten vanwege zijn veelzijdigheid in verschillende opstellingen. Het is een zekere manier om de aandacht van het publiek te trekken, ongeacht het decorontwerp en de verlichting.