Nieuws

Select McDonalds in Californië wordt paars om het concert van BTS in Los Angeles te vieren

Eerder dit jaar, in mei, McDonald's wordt gehouden recordbrekende samenwerking met de wereldwijde K-pop act,BTS. McDonald's heeft de ' BTS-maaltijd ,' waaronder een 10-delige Chicken McNugget-bestelling, een middelgrote bestelling van wereldberoemde Franse frietjes, een middelgrote cola en speciale dipsauzen van Sweet Chili en Cajun, geïnspireerd op echte dipsauzen die verkrijgbaar zijn bij McDonald's-locaties in Zuid-Korea. De samenwerking veroverde de wereld toen BTS-fans over de hele wereld in de rij stonden voor McDonald's om deze speciale maaltijd in handen te krijgen.

Als vervolg op de recordbrekende samenwerking van McDonald's in mei, werkt het grootste voedselmerk ter wereld opnieuw samen met de grootste K-popband ter wereld. Deze keer gaan geselecteerde McDonald's-vestigingen in Californië paars om steun te betuigen voor het eerste liveconcert van BTS in twee jaar. BTS's concert' Toestemming om op het podium te dansen ' vindt plaats van 27 tot 28 november in het SoFi Stadium in Los Angeles en daarna van 1 tot 2 december.

McDonald's zal een van de hoofdsponsors zijn van het BTS-concert, aangezien zij goederen zullen verstrekken tijdens de concertdagen. Fans kunnen de officiële fotokaart van het concert en de fotokaarthoezen van het merk met afbeeldingen van de BTS-leden ontvangen. Op elke concertdag biedt McDonald's vanaf 9.00 uur PST een gratis McCafé-foodtruck aan die gratis koffie en hash browns serveert. Bovendien, McDonald's World Famous Fries later op de middag tijdens die dagen.

Om de samenwerking te vieren, zullen geselecteerde McDonald's-vestigingen alleen op de openingsavond paars worden. Deze onderstaande vestigingen zullen hun restaurants paars verlichten, de officiële kleur van de jongensgroep.

De volgende locaties zijn de deelnemende vestigingen die hun restaurants paars zullen verlichten:

    • 4015 W Century Blvd, Inglewood, CA, 90301
    • 1406 W Manchester Ave, Los Angeles, CA, 90047
    • 7123 Crenshaw Blvd, Los Angeles, CA, 90043
    • 1763 W Century Blvd, Los Angeles, CA, 90050
    • 401 Manchester Blvd, Inglewood, CA, 90301