Nieuws

Seo Ye Ji aangeklaagd door een reclamebedrijf voor schadevergoeding na haar controverse over gaslighting

n.nieuws.naver.com

ActriceSeo Ye Jiwerd aangeklaagd voor schadevergoeding door een adverteerder voor de schade veroorzaakt door haar controverse.

Op 27 mei meldde Busan Ilbo dat de actrice een juridische strijd voerde met een bedrijf waar Seo Ye Ji vorig jaar reclamemodel was. Volgens de media, het bedrijf en Seo Ye Ji's bureau, gouden medaillewinnaar , hebben sinds vorig jaar geen overeenstemming kunnen bereiken over schadevergoeding, maar hebben uiteindelijk besloten om een ​​rechterlijke beslissing te zoeken.

De wettelijke vertegenwoordiger van Seo Ye Ji handhaafde het principe dat de verschillende beschuldigingen die ze vorig jaar ontving niet waar waren, dat er geen reden was om het contract op te zeggen en dat ze geen verplichting hadden om schadevergoeding te betalen.

Aan de andere kant verklaarde het reclamebedrijf: ' Als de geruchten niet waar waren, had de actrice de geruchten duidelijk moeten weerleggen. Uiteindelijk gaf de actrice geen duidelijke verklaring af waarin ze de beweringen weerlegde, waardoor het merkimago uitgeput raakte. '

In dit verband vertelde de gouden medaillewinnaar op 27 mei aan Maeil Business Star Today dat ' Over de reden van de contractbeëindiging en de hoogte van de schadevergoeding bestond verschil van inzicht tussen de adverteerder. We hebben geprobeerd om de zaak in der minne met de adverteerder te regelen, maar vanwege het enorme verschil van mening loopt de rechtszaak. Het bureau voegde er vervolgens aan toe, Met zes andere adverteerders hebben we na overleg de contracten in der minne beëindigd .

Verschillende controverses rond Seo Ye Ji kwamen vorig jaar april aan de orde. Seo Ye Ji was verwikkeld in verdenkingen van gaslighting tegen haar toenmalige ex-vriend, actrice Kim Jung Hyun, naast naar verluidt een pestkop op school te zijn, academische documenten te vervalsen en ook haar macht tegen personeel te misbruiken.

Seo Ye Ji gaf toe dat ze het uitmaakte met Kim Jung Hyun nadat ze met hem uitging, maar ontkende beschuldigingen van gasleidingen, schoolgeweld en vervalsing van academische gegevens.

Na ongeveer een jaar van zelfreflectie keert Seo Ye Ji, die al haar activiteiten heeft stopgezet, terug naar het kleine scherm met het tvN-melodrama' Vooravond ,’ die op 1 juni in première gaat.