Nieuws

Sexy concept-dansgroep Girl Crush krijgt kritiek op hun controversiële statement over de toevoeging van een minderjarige

meisje verliefd is een dansvoorstellinggroep met een sexy concept die al sinds 2019 bestaat. De groep bestaat momenteel uit drie leden Taeric , Zia en Leven . De groep veroorzaakte onlangs echter een buzz toen geruchten zich verspreidden, en de groep hints met een Instagram-bericht met het bijschrift ' Spoedig. ' bij toevoeging van een minderjarige, Hayun .

Hayun werd geboren in 2005, waarmee ze dit jaar amper 17 is. En voor degenen die bekend zijn, het concept van Girl Crush is buitengewoon provocerend. Naar verluidt heeft Hayun eerder in 2019 samenwerkingen gedaan met Girl Crush, waar ze pas 14 jaar oud zou zijn.

Terwijl deze controverse broeit, heeft Girl's Crush-bureau HW Entertainment een verklaring uitgebracht met een vaag standpunt waarin staat dat het bureau zou wachten tot Hayun meerderjarig is voordat ze zich bij de groep voegt. Deze ongepaste houding insinueert de mogelijkheid van verzorging naarmate de zorgen van netizens toenemen. Lees hieronder de volledige verklaring van het bureau:

Kort na het plaatsen van hun verklaring gingen Instagram en Twitter van de groep echter privé, waardoor verdere communicatie werd geblokkeerd.

Wat vind je van deze situatie?