Nieuws

SHINee's Onew, A Pink's Namjoo, Ha Sung Woon en meer casten in musical 'Midnight Sun'

SHINee'sOnew,Een roze'sNamjoo,Ha Sung-woon,Pentagon'sJinho,gouden kind'sja,Kwon Eun Bi Gratis mp3-download, actrice Lee Sang Ah , en acteur Song Gun Hee zijn gegoten in de musical 'Middernachtzon'.

Op 24 maart KST, productiemaatschappij Synthwave onthulde dat SHINee's Onew, Ha Sung Woon, A Pink's Namjoo, Pentagon's Jinho, Golden Child's Y, Kwon Eun Bi, Lee Sang Ah en Song Gun Hee gecast zijn als de hoofdrollen van de musical 'Midnight Sun', een jeugdmelodrama dat vertelt het verhaal van Haram , een jongen die schijnt als het zonlicht van de zomer, en Haena , een meisje dat straalt als het maanlicht van de zomer.

Namjoo, Kwon Eun Bi en Lee Sang Ah spelen de rol van Haena, een meisje met een stevig hart dat dol is op gitaar spelen en zingen. Onew, Ha Sung Woon, Jinho, Y en Song Gun Hee zullen de rol van Haram spelen.

De musical 'Midnight Sun' opent zijn eerste show op 3 mei, en kaartreserveringen komen beschikbaar op 5 april. Details zijn te vinden op Meta Theater , Sythwave , en de officiƫle social media platforms van de musical 'Midnight Sun'.