Blogs

Een shortlist van beroemde broers en zussen van Koreaanse beroemdheden

Hoewel het relatief zeldzaam is om beroemdheden te vinden die echt bloedverwant zijn, bewijzen deze beroemde broers en zussen dat sommige dingen waarschijnlijk in het bloed zitten! Hier is een shortlist van enkele van Korea's beroemdste broers en zussen die het pad hebben bewandeld om in de media en entertainment te werken.

1. Jessica Jung en Krystal Jung

voormalig lid vanMeiden generatie,Jessica, enf(x)lid,Crystal, zijn absolute zusterdoelen, want beide zijn uitzonderlijke idolen die allebei indruk maakten in hun eigen groepen en opvielen met hun geweldige visuals! Het zijn ook uitstekende actrices met aanzienlijke hoeveelheden drama's in hun filmografie.

2. Yang Se Hyung en Yang Se Chan

Vooral bekend bij fervente variété-kijkers, de gebroeders komiekYang Se Hyung |enYang Se-chanzijn beroemd vanwege hun deelname aan Comedy Big League en uiteindelijk in verschillende variétéshows, met Se Hyung voor Infinite Challenge en Master in the House en Se Chan voor Running Man.

3. Jeongyeon en Gong Seung Yeon

Schattige en even getalenteerde zussen,TWEEMAAL'sJeongyeonenGong Seung Yeonzijn zeker een van de beroemdste zussen van beroemdheden. Hoewel ze allebei als idolen waren opgeleid, namen ze verschillende paden; Jeongyeon, het altijd waardevolle lid van TWICE, en Gong Seung Yeon is nu een actrice - beide bereiken grotere hoogten. Ze hebben ook samen met acteur Inkigayo gehostKim Min Seok.

4. Choi Sung Min en Choi Ye Na

voormalig nummer vanVAN * EENen nu solist en idool-entertainerChoi Ye Naen voormalig lid vanCoed scholenenSNELHEIDen nu acteurChoi Sung Minzijn mooie en even getalenteerde broers en zussen. Ze zijn ook erg ondersteunend in elkaars carrières!

5. Park Sang Hyun en Sandara Park

2NE1lid, zangeres, actrice en multi-entertainerSandara parkdeelt hetzelfde bloed met singer-songwriter, acteur, model en voormalig lid van de boybandMBLAQ,Park Sang Hyun, die bekend staat onder zijn artiestennaam, Thunder.

6. Lee Chan Hyuk en Lee Su Hyun . van AKMU

Waarschijnlijk een van de beroemdste broers en zussen,AKMUof Akdong-muzikant, bestaat uit een broer of zusLee Chan HyukenLee Su-hyun. Het duo won K-Pop Star 2 van SBS en debuteerde toen onder YG Entertainment. Het paar won samen prijzen en ze kregen ook individueel erkenning en succes.

7. Kim Tae Hee en Lee Wan

Het volgende paar broers en zussen zijn allebei fantastisch in acteren!Kim Tae Heewordt beschouwd als een van Korea's mooiste en beste actrices, terwijl haar broerLee Wanstaat ook bekend als geweldig in acteren; hij begon zijn carrière na de hoofdrol in een videoclip met zijn oudere zus. Beiden namen deel aan de hit K-Drama, Stairway to Heaven.

8. Jang Na Ra en Jang Sung Won

Nog een paar broers en zussen die geweldig zijn in acteren,Jang Na Ra |enJang Sung Won, staan ​​ook bekend als geweldige broers en zussen van beroemdheden! Jang Na Ra was oorspronkelijk een bekroonde zangeres totdat ze debuteerde als actrice, terwijl Jang Sung Won in 1996 debuteerde als acteur, waarbij beide broers en zussen actief waren in de acteerindustrie.

9. Gong Myung en Doyoung

broersGong MyungenDoyoungzijn beroemde broers en zussen die talent en visuals uitstralen! Gong Myung is lid van5 verrassingen een uitzonderlijke acteur in al zijn drama's en films, terwijl Doyoung lid is vanNCTen zijn andere subeenheden,NCT UenNCT 127, afgezien van zijn stints als toneel- en musicalacteur.

10. Park Chan Yeol en Park Yoora

Chan-yeol, rapper, zanger, songwriter, producer, acteur, model en lid van de beroemde jongensgroep,EXO, en zijn subgroepEXO-Ken subeenheidEXO-SC, heeft een zus die in de media werkt! Zijn zus,Park Yoora, is nieuwsanker en tv-reporter voor CBS. Ze was te zien in de Herald April voor haar werk als presentator.

elf. Choi Soo Young en Choi Soo Jin

Choi Soo Youngis lid van de legendarische meidengroep Girls' Generation en een actrice die indruk heeft gemaakt met haar meerdere rollen. Haar oudere zus,Choi Soo Jin, heeft ook acteertalent in de genen, want ze is al lange tijd stem- en theateractrice.

12. Taeyang en Dong Hyun Bae

Oerknal's zanger, songwriter en danseres en noemde Korea's Prince of R&B,Taeyang, heeft een oudere broer die ook hetzelfde pad van werken in de entertainmentindustrie deelde.Dong Hyun Bae, is een acteur met uitgebreide filmografie en ervaring in televisie en musicals.

13. Zico en Taewoon

Het volgende broer of zus-paar zijn beide opmerkelijke rappers in hun respectievelijke groepen, zowel platenproducenten, zangers als songwriters!Zico, de leider van de hiphopjongensgroepBlok B, is de broer vanTaewoon, een voormalig lid van de boybandSnelheiden popgroepCoed scholen.

14. Han Sun Hwa en Han Seung Woo

Dit broers en zussen koppelt niet alleen hun geweldige visuals, maar ook hun onmiskenbare talenten en charme!Han Sun Hwais een voormalig lid vanGeheimen een geweldige actrice die in verschillende drama's heeft gespeeld, en haar broer,Han Seung Woo, singer-songwriter, rapper, danser, acteur, een voormalig lid van de groepX1, en een huidig ​​lid van de groepVICTON.

15. Lee Chaeyeon en Lee Chaeryeong

De mooie en getalenteerde zusters,Lee ChaeyeonenLee Chaeryeong, zijn samen geweest in hun reis om succesvolle idolen te worden. Ze voegden zich allebei bij K-Pop Star 3 en SIXTEEN, en ondanks hun eliminatie debuteerden ze uiteindelijk apart in andere groepen, waarbij Chaeyeon inVAN * EENen Chaeryeong inITZY.

16. Huening broers en zussen

Huenings, een uitzonderlijke familie, heeft alle drie de broers en zussen in de entertainmentindustrie, ze hebben allemaal meegemaakt dat ze idolen werden, en zijn allemaal muzikaal net als hun vader. Lea Navvab Huening, bekend alsLea, is de hoofddanser, de zanger en de maknae vanLIVE, momenteel een influencer en model. Het middelste kind,Huening Kai, is momenteel een allrounder en maakt deel uit van de jongensgroep van de vierde generatieMORGEN x SAMEN. hun jongste,Huening Bahiyyih, werd tweede tijdens Girls Planet 999 en werd lid van de groepKep1er.

Er zijn veel andere Koreaanse broers en zussen van beroemdheden waar we helemaal gek op zijn en dol op zijn! Wie van deze broers en zussen steun je en sta je, en wie zijn de andere beroemde broers en zussen die in de lijst moeten worden opgenomen?