Nieuws

De Singaporese media melden dat de zus van Barbie Hsu Koo Jun Yup heeft geholpen om de familie van Barbie te ontmoeten, ondanks hun afkeuring

entertain.naver.com

Nieuws van het plotselinge huwelijk tussen veteraan zanger/DJ Koo Jun Yup en Taiwanese topactrice Barbie Hsu blijft de media in zowel Zuid-Korea als Taiwan ophitsen.

Kort nadat zowel Koo Jun Yup als Barbie Hsu hun huwelijksaankondiging via SNS hadden bevestigd, beweerden sommige geruchten dat Barbie Hsu momenteel onenigheid had met haar familie omdat ze tegen het huwelijk waren.

De Singapore Straits Times legde uit dat Barbie Hsu's moeder weigerde om singer-songwriter Koo Jun Yup te ontmoeten nadat ze haar schoonzoon was geworden. De moeder van Barbie Hsu veranderde echter van gedachten en besloot hem te ontmoeten. Dit was te danken aan Barbie Hsu's jongere zus, actrice Dee Hsu.

Op de 10e berichtten de Singaporese nieuwsmedia: ' Barbie Hsu trouwde met Gu Jun Yeop zonder het haar moeder te vertellen, en haar moeder weigerde hem te ontmoeten. Maar later besloot ze elkaar te ontmoeten na Koo Jun Yup nadat hij klaar was met quarantaine .'

Eerder zei de moeder van Barbie Hsu in een interview met de Taiwanese media Apple Daily op de 9e: ' Als mijn dochter zich niet zo snel mogelijk verontschuldigt, zal ik Koo Jun niet ontmoeten Yup .' Ze voegde eraan toe: ' Mijn dochter heeft me hier niet eerst over verteld (hertrouwen). Ze bedroog me van het begin tot het einde en respecteerde me niet. ik wist het echt niet .'

De situatie veranderde echter toen Barbie Hsu's jongere zus, Dee Hsu, tussenbeide kwam en Koo Jun Yup de moeder van Barbie Hsu en andere familieleden kon ontmoeten.

De outlet meldde ook dat Barbie Hsu zich haastte om met Koo Jun Yup te trouwen, zodat hij vanuit Zuid-Korea kon vliegen en haar in Taiwan kon bezoeken. Koo Jun Yup zal naar verwachting twee maanden in Taiwan blijven voordat het stel terugreist naar Zuid-Korea.