Nieuws

'Single's Inferno'-deelnemer Cha Hyun Seung maakt zijn debuut als acteur

www.insight.co.kr

Van Sunmi 's rugdanseres voor een deelnemer die de harten van kijkers doet fladderen' Single's Inferno ,' Cha Hyun Seung stond op ieders radar sinds hij op een muziekfestival in Sunmi's fancamvideo verscheen.

Op 27 januari, Gezondheid voor mannen Korea vrijgegeven Cha Hyun Seung's foto voor de februari-editie samen met de inhoud van het interview. Cha Hyun Seung kreeg veel aandacht voor zijn gebeitelde spieren in combinatie met zijn knappe visuals.

Tijdens het interview onthulde Cha Hyun Seung hoe hij in de show verscheen. Hij legde uit, ' Ik sloeg het aanbod af toen het voor het eerst in me opkwam. De reden dat ik besloot om in de show te verschijnen, was vanwege wat de mensen om me heen me vertelden.'


Cha Hyun Seung legde uit dat toen hij deelnam aan de show, hij echt van zijn tijd daar genoot. Hij legde uit, ' Ik hield echt van de mensen met wie ik samen was en we bleven op elkaar vertrouwen op een plek waar de middelen schaars waren.'Cha Hyun Seung had al erkenning gekregen als de backdanseres voor Sunmi en kreeg veel aandacht voor zijn visuals op haar fancam-video. Daarnaast is hij momenteel actief als backdancer voor TVXQ en andere K-pop fans en ook als model.

Op deze dag onthulde Cha Hyun Seung zijn toekomstplannen als acteur en onthulde hij zijn nieuwe doelen.