Nieuws

'Single's Inferno'-deelnemer Kim Hyun Joong onthult dat zijn ideale type Han So Hwee is

www.insight.co.kr

' Single's Inferno ' deelnemer Kim Hyun Joong onthulde zijn ideale type.

Op 13 januari plaatste Kim Hyun Joong op zijn Instagram-verhaal: ' Vraag me alles' en nam de tijd om verschillende vragen van zijn fans te beantwoorden. Op deze dag antwoordde Kim Hyun Joong op een vraag: ' Veel mensen vroegen me naar mijn ideale type,' en antwoordde: ' Mijn ideale type is Han So Hwee.'


Bovendien beantwoordde Kim Hyun Joong veel vragen over 'Single's Inferno'. Hij onthulde dat hij in de show was gecast nadat hij een direct bericht had ontvangen en een ontmoeting had. Hij onthulde ook dat hij nog steeds contact houdt met de andere deelnemers.

Een fan vroeg hem of er scripts voor de show waren, maar hij onthulde dat de show een echte realityshow was waarin er geen script is, en dat alle deelnemers tijdens de opnames daadwerkelijk op het Inferno-eiland woonden.

Ondertussen kon Kim Hyun Joong aan Interno ontsnappen nadat ze een koppel was geworden met Song Ji Ah (YouTuber Free Zia). Hij ontving veel liefde van kijkers toen hij zijn oprechte gevoelens voor Song Ji Ah uitdrukte en haar liefde kon winnen.