Nieuws

'Single's Inferno'-deelnemer Kim Jun Sik plaatst een verborgen bericht ter ondersteuning van Free Zia

Eerder vorige maand was het gesprek van de entertainmentindustrie de controverse over nepartikelen rond YouTuber gratis Zia ( Song Ji Ah ), die ook meedeed aan de realityshow van Netflix' Single's Inferno .'

De controverse kwam aan de oppervlakte toen een netizen erop wees dat het Chanel-shirt dat door de Youtuber op de show werd gedragen een imitatie was en geen echte Chanel Product. Kort daarna nam het netizen-detectiveteam het in eigen handen om alle luxe merkartikelen te analyseren die Free Zia droeg en toonde op haar YouTube- en sociale media-accounts.

Langzaam creëerden talloze internetgebruikers online community-berichten waarin ze samengestelde lijsten van luxe merkartikelen waarvan werd beweerd en gespeculeerd dat ze nep waren gedragen door Free Zia. Met steeds meer beschuldigingen van namaakartikelen, verontschuldigde Free Zia zich en begonhonderden foto's verwijderenvan haar Instagram en het verwijderen van video's van haar YouTube-kanaal. Netizens stopten echter niet met regisserenhaat en kwaadaardige opmerkingenbij Free Zia, waardoor de YouTuber verwijder alle video's van haar YouTube-kanaal en neem de tijd voor zelfreflectie.

Het is bijna een maand geleden sinds de controverse voor het eerst opdook, en een mededeelnemer van 'Single's Inferno' besloot een steunbetuiging aan Free Zia te geven. Kim Jun Sik plaatste een foto op zijn Instagram samen met een lang bericht.

In één oogopslag leek het bericht een woord van wijsheid dat hij met fans wilde delen, maar bij nader inzien was er een verborgen bericht voor zijn mededeelnemer in de show.

Hij schreef op zijn Instagram: ' Er zijn veel moeilijkheden tijdens een periode van interne en externe crisis. Ik wil iemand zijn die door daden laat zien in plaats van alleen maar 'opvrolijken' met woorden. Hoe genadeloos het leven ook kan zijn, het pad zal altijd zichtbaar worden. Hoe moeilijk het ook is, het komt allemaal goed met de tijd. Je hebt het afgelopen jaar hard gewerkt. Ik hoop dat we elkaar weer lachend kunnen ontmoeten.'


Echter, door de eerste letters van elke zin van onder naar boven te nemen, verschijnt het bericht ' Ji Ah, vrolijk op!' kan gezien worden. Netizens konden dit bericht snel zien, aangezien het uitroepteken bovenaan de alinea stond zonder enige andere zin.

Veel netizens prezen Kim Jun Sik, gezegde , ' Dat is aardig van hem om op die manier zijn steun aan Ji Ah te betuigen.' 'Hij lijkt me een aardige vent', 'ik denk dat hij haar zijn steun wilde betuigen. En dat zou hij perfect moeten kunnen. Het is niet zo dat Free Zia een zware misdaad heeft begaan,' 'Ik weet dat het verkeerd was wat ze deed, maar ik denk niet dat het zo erg was, het is net moord of zoiets', 'Ik vind het grappig hoe hij besloot een bericht te delen tegen Ji Ah, maar dat was aardig van hem, denk ik.' 'Hij was waarschijnlijk bang dat hij ook zou worden aangevallen als hij Free Zia openlijk zou steunen, lol. Dus ik denk dat het slim was wat hij deed,' 'Hij lijkt loyaal,' en ' Dat is aardig van hem, ik hoop dat hij ook persoonlijk contact met haar heeft opgenomen.'