Nieuws

'Single's Inferno'-deelnemer Shin Ji Yeon trekt de aandacht als ze wordt uitgenodigd voor een Chanel-evenement

n.nieuws.naver.com

Netflix 's ' Single's Inferno ' deelnemer Shin Ji Yeon trekt de aandacht omdat ze is uitgenodigd voor een luxe merkevenement.

Op 21 januari plaatste Shin Ji Yeon twee foto's op haar Instagram met de bijschriften ' Bedankt voor de uitnodiging. Chanel 2022 lente/zomer ready-to-wear collectie.' Ze nam ook de hashtag 'Sponsored' 'CHANEL' en 'CHANELSpringSummer' op, samen met de Instagram-handle voor het merk.

Op de foto poseerde ze tegen een zwarte achtergrond met een roze Chanel-tasje en een witte jurk aan. Op deze dag kreeg Shin Ji Yeon meer aandacht, vooral vanwege de recente controverse waarbij een andere deelnemer betrokken was gratis Zia ( Song Ji Ah ), die werd gepakt het dragen van verschillende nepproducten van Chanel .


Shin Ji Yeon werd ook enorm populair nadat ze in de show was verschenen en kreeg meer dan 854.000 volgers op haar Instagram. Na haar populariteit opende ze ook haar eigen YouTube-kanaal en begint ze video's te uploaden om haar fans een update te geven.

Vooral Shin Ji Yeon heeft ook de aandacht getrokken toen ze verschillende sponsoring en advertenties uploadde die ze na de show wereldwijd veel populariteit heeft gekregen.

Ondertussen verscheen Shin Ji Yeon op 'Single's Inferno' en vormde een liefdeslijn met Maan Se Hoon . Moon Se Hoon bleef zijn liefde voor Shin Ji Yeon uiten en kon uiteindelijk haar liefde winnen.

-Advertentie- Overslaan

Rond het web