Nieuws

Kang So Yeon en Cha Hyun Seung onthullen dat ze elkaar kenden voor 'Single's Inferno'

www.wikitree.co.kr

' Single's Inferno ' deelnemer Kang So Yeon plaatste onlangs een Q&A-video waarin een paar vragen werden beantwoord met een mede-deelnemer Cha Hyun Seung .

In de video deelden Kang So Yeon en Cha Hyun Seung enkele van de verhalen achter de schermen die tijdens de show plaatsvonden. Bovendien onthulden ze dat ze elkaar al voor de show kenden.


De twee legden uit dat ze veel hadden gepraat toen ze op het eiland waren en eigenlijk veel hadden gepraat over sport en hun hobby's. Cha Hyun Seung legde uit, ' We bleven maar praten over allerlei activiteiten, over surfen, over freediving...' Kang So Yeon voegde eraan toe dat ze ook spraken over de uitrusting die ze op het eiland hadden meegebracht voor wateractiviteiten. Alle momenten die ze met elkaar zagen praten, werden echter weggewerkt vanwege de liefdeslijnen die in de show werden afgebeeld.


Kang So Yeon onthulde ook dat de twee elkaar eerder kenden. Ze legde uit, ' We zouden bijna samen optreden. Toen ik zanger was, kwam Hyun Seung bijna als achterste danseres.' So Yeon debuteerde zelfs in 2011 via de groep WIJ , die werd geproduceerd door DJ DOC maar ze verliet de groep in 2014.

In de video legden de twee uit dat ze elkaar allebei vertrouwden. Cha Hyun Seung legde uit, ' Ze was iemand die ik kende. Ik dacht 'Ze lijkt op haar', maar het was niet iemand die op haar leek, het was zij.'

Afgezien daarvan deelden Kang So Yeon en Cha Hyun Seung de dingen die moeilijk waren op het 'Inferno'-eiland.

Ondertussen trok 'Single's Inferno' veel aandacht toen mooie jonge vrouwen en knappe jonge mannen werden samengebracht naar een onbewoond eiland en alleen kunnen ontsnappen als ze hun partner vinden. Kang So Yeon koos uiteindelijk voor Oh Jin Taek als haar laatste keuze en kon het eiland verlaten terwijl Cha Hyun Seung werd afgewezen door Song Ji Ah.