Nieuws

Siwan toont een hartverwarmend gebaar aan de bevolking van Oekraïne door een maand een Airbnb te boeken in Kiev

nieuws.naver.com

Idool werd acteurSiwan(Im Si Wan) heeft een vriendelijk gebaar gedeeld door een . te boeken Airbnb om de inwoners van Oekraïne te helpen.

Op 4 maart plaatste Siwan een foto waarop te zien was dat hij van 7 maart tot 4 april een appartement met twee slaapkamers in Kiev, Oekraïne had geboekt. Samen met de reservering schreef Siwan: ' Hallo, ik heb net je hotel voor een maand geboekt en ik ga natuurlijk niet op bezoek, ik hoop dat jij en de mensen in Kiev veilig zijn.'


Dit was een aardig gebaar in de hoop de Airbnb-host financieel te helpen, zelfs voor een klein beetje door een verblijf te boeken en niet te komen opdagen. Dit 'No Show'-gebaar is populair onder internetgebruikers waarbij ze een Airbnb in Oekraïne zouden boeken, in de hoop de bewoners rechtstreeks te helpen.

Siwan's bureau PLUM A&C legde uit: ' We weten dat Siwan meedeed aan deze 'No Show'-beweging omdat hij het een goed idee vond om mee te doen.'

Het bureau onthulde ook dat Siwan 20 miljoen KRW (~16.399 USD) schonk aan de Oekraïense ambassade in Korea in verband met de Russische invasie van Oekraïne.

-Advertentie- Overslaan

Rond het web