Nieuws

SM Entertainment brengt nieuwe 2022 Seasons Greeting-merchandise uit van al zijn artiesten

Wat anders is aan K-pop idoolzangers, is dat ze verschillende merchandise hebben die ze uitbrengen tijdens hun promotie.

Idol-groepen brengen ook verschillende seizoensmerchandise uit voor fans. Elk jaar brengen K-pop-idoolgroepen seizoensgroeten uit, waaronder goederen met talloze foto's van de groepen. De merchandise zal bestaan ​​uit posters, kalenders en fotokaarten met diverse, mooie foto's van de groep.

SM Entertainment heeft onlangs de merch voor het seizoen 2022 onthuld voor alle artiesten van hun bedrijf, inclusief:Super Junior,Meiden generatie,SHINee,EXO,Rood fluweel,NCT,NCT-droom,NCT 127,WayV, enAespa.

netizens commentaar gegeven , ' Ik ben dol op de concepten voor alle groepen,' 'Ik wil de seizoensgroet van NCT Dream kopen', 'Taemin!' 'Meisjes' Generation's is zo mooi,' 'Ik kan niet geloven dat Taemin naar het leger ging, zelfs nadat hij foto's had gemaakt voor de seizoensgroet, zijn schema moet gek zijn geweest,' 'De leden van EXO zien er zo goed uit, maar ze hadden een beter concept,' 'Meisjes' Generation's en SHINee's zijn mijn favorieten,' 'Ik denk dat WayV's en Redvelvet's concepten de mooiste zijn', 'Ik wil Red Velvet's kopen', 'Ik heb het gevoel dat Red Velvet's concepten altijd zo mooi zijn,' en ' Ik kan niet geloven dat het al tijd is voor de seizoensgroeten.'