Nieuws

'SNL Korea' en Bomi onder vuur voor Blackface tijdens 'Dooly' sketch

Op 1 juli Een roze Verscheen op ' SNL Korea ' en in een van de sketches waarin de meisjes te zien waren, werden de animatiepersonages uit de Koreaanse tekenfilm nagespeeld ' Dooly - De kleine dinosaurus '.

Veel Koreaanse kijkers genoten van de sketch, maar er was een terugslag van enkele internationale fans alsLevengetransformeerd in een van de personages die de naam ' Michol '. Het personage wordt uitgesproken als 'Maikol' - een aspirant-zanger met Michael Jackson als zijn rolmodel. Kijkers hebben zowel SNL Korea als Bomi bekritiseerd voor het maken van blackface-karikaturen voor amusementsdoeleinden.

Sommige van de opmerkingen lezen, ' Ik kan niet geloven dat Bomi net blackface deed... ', ' Wat ben je aan het doen Bomi, A Pink doet nu blackface ', en ' SNL zal het nooit leren... dit beledigt en maakt een groep mensen belachelijk. ' Tegelijkertijd zijn er enkele fans naar buiten gekomen om Bomi te verdedigen en te zeggen dat ze gewoon een personage speelde en zich verkleedde om bij de rol te passen, maar ook SNL Korea zou hiervoor de schuld moeten hebben.

Wat vinden jullie van de situatie?