Nieuws

Son Heung Min keert triomfantelijk terug naar Zuid-Korea na het winnen van de Gouden Schoen in de Premier League

www.wikitree.co.kr

Tottenham Hotspur spits Son Heung-min keerde terug naar Zuid-Korea na het winnen van de Premier League Gouden Schoen en oogstte veel aandacht met zijn terugkeerceremonie.

Op 24 mei landde Son Heung MIn in Zuid-Korea via de internationale luchthaven van Incheon. Hij keerde terug met de Gouden Schoen in de Premier League en pronkte op deze dag met zijn winnende trofee op het vliegveld. Nadat hij de trofee had laten zien, boog Son Heung Min voor de pers en verliet het vliegveld.

Hij stopte niet voor een interview op deze dag, maar kreeg veel aandacht met de Premier League Gouden Schoen trofee. De Gouden Schoen gaat naar de speler die de meeste doelpunten maakt in een Premier League-seizoen. Beide Mo Salah en Son Heung Min deelden de Gouden Schoen in de Premier League, want ze maakten allebei 23 doelpunten.

Son Heung Min zal de tijd nemen om te herstellen en op te laden. Daarna gaat hij op 30 van deze maand mee met de opleiding van het nationale voetbalelftal.

Koreaanse internetters waren trots om Son Heung Min te zien terugkeren met zo'n prestigieuze prijs en zeiden: ' Ik ben zo trots. Gefeliciteerd, gefeliciteerd,' 'Waar is de foto van Son Heung Min? Alles wat ik zie is het licht,' 'Wauw, de gouden laars is zo glanzend,' 'Wauw, hij is geweldig,' en ' Oh mijn, oh mijn!!! Ik ben zo trots!'