Nieuws

Song Hye Kyo & Jun Ji Hyun zullen naar verwachting de best betaalde actrices in de K-drama-industrie zijn, met 200 miljoen KRW per drama-aflevering

Er is gemeld datSong Hye KyoenJun Ji Hyunzijn officieel de best betaalde actrices in de K-drama-industrie geworden met hun nieuwste dramaprojecten.

Volgens insider-rapporten ontvangen beide sterren momenteel meer dan 200 miljoen KRW (~ $ 170.000 USD) per aflevering voor hun lopende producties. Song Hye Kyo speelt momenteel in de SBS drama' Nu gaan we uit elkaar ', terwijl Jun Ji Hyun de kijkers op het kleine scherm begroet door tvN 's ' Jirisan '.

In het geval van Song Hye Kyo stond de actrice er al om bekend dat ze tijdens haar tvN-drama zo'n 100 miljoen KRW per aflevering kreeg' Vriend ', die in 2018 werd uitgezonden. Drie jaar later is de beloning per aflevering van Song Hye Kyo nu gestegen tot meer dan 200 miljoen KRW. Verder is uit rapporten gebleken dat Song Hye Kyo sinds de première van 'Now, We Are Breaking Up' consequent bovenaan de lijst van meest spraakmakende dramasterren van K-netizens staat. zag ook recordverkopen dankzij de enorme invloed van de actrice.

Jun Ji Hyun ontving eerder in 2013 tijdens het succes van haar SBS-serie een vergoeding van 100 miljoen KRW per aflevering. Jij, die van de sterren kwam '. Hoewel haar nieuwste project, tvN's 'Jirisan', niet de explosieve aandacht trekt die sommige van haar eerdere projecten vergaarden, was het drama al verkocht aan het streamingplatform iQIYI voor meer dan 20 miljard KRW (~ $ 17 miljoen USD), zelfs voordat het werd uitgezonden. De serie is bekritiseerd vanwege elementen zoals slechte CG-kwaliteit of buitensporige advertenties, maar kent nog steeds veel succes op de internationale markt.

Met inbegrip van Song Hye Kyo en Jun Ji Hyun, is bekend dat slechts een handvol topactrices in de K-drama-industrie meer dan 100 miljoen KRW per drama-aflevering ontvangen. Veteraansterren waaronder: Zoon Ye Jin , Lee Young Ae van JTBC's Inspecteur Koo ' en Ga Hyun Jungo van JTBC's Weerspiegeling van jou ' en tussen de weinige andere topnamen. Aan de andere kant is een beloning van meer dan 100 miljoen KRW per aflevering niet ongebruikelijk voor de meeste bekende mannelijke acteurs in dezelfde branche.