Nieuws

Song Min Ho vertelt voor het eerst over zijn diepste duistere worstelingen

entertain.naver.com

In de aflevering van ' Oh Eun Young's Gold Counseling Center ' die op 25 maart werd uitgezonden,WINNAARverscheen als speciale gasten om advies te krijgen van een arts Oh Eun Young .

Op deze dag deelden de leden enkele van de diepe dingen die ze voor elkaar verborgen hielden. Song Min Ho deelde dat hij sinds 2017 daadwerkelijk de diagnose paniekstoornis en bipolaire stoornis had. Song Min Ho legde uit: ' In 2017 begon ik een paniekstoornis te krijgen waarbij ik niet kon ademen en op het punt stond te sterven. Zo begon ik naar de dokter te gaan. Ik kreeg de diagnose paniekstoornis en bipolaire stoornis, dus ik krijg behandeling en medicijnen voor hen.'Toen de leden de bekentenis van Song Min Ho hoorden, keken ze allemaal verbaasd. Iedereen was verrast toen Song Min Ho uitweidde toen hij de aanval voor het eerst meemaakte. Hij legde uit dat het was toen zijn eerste solo veel populariteit won, en hij werd succesvol in entertainmentshows en kreeg zelfs erkenning voor zijn kunstvaardigheden. Lied Min Ho uitgelegd, ' Er was een tijd dat ik 'New Journey to the West' en 'Kang's Kitchen' ging filmen. Ik had het erg moeilijk, dus ik huilde als we stopten met filmen terwijl niemand keek en dan weer ging filmen. ' Hij voegde toe, ' Toen de camera's niet meer draaien, voelde het leven als een tragedie .'


Song Min Ho vertelde dat het een gewoonte werd om zijn donkerste momenten te verbergen, en hij stopte met het delen van zijn moeilijkheden omdat hij niemand zijn zwakke kant wilde laten zien. Hij heeft gedeeld, hij heeft er gewoon geen vertrouwen in en hij heeft niet de moed om deze dingen met zijn leden te delen. Song Min Ho bekende dat hij ook bang is dat mensen niet zouden begrijpen waarom hij zich zo voelt als hij succesvol is, en dat mensen hem zouden bekritiseren door hem te vertellen niet te klagen.