Nieuws

SPOILER Daniel Henney en Ru Kumagai in het geheim getrouwd of verloofd?

allkpop.com


Er zijn onlangs foto's opgedoken waarop Ru Kumagai (27 jaar oud) te zien is die een zilveren trouwring om haar linkermiddelvinger lijkt te dragen.

Het gerucht ging dat Daniel Henney en Ru Kumagai aan het daten waren in 2018 toen het nieuws over hun dating naar boven kwam, maar Daniel Henney en zijn bureau Echo Global Group gaven de volgende verklaring. die elkaar ontmoette op een vriendschappelijke bijeenkomst en dat hij gewoon naaste collega's is met Ru Kumagai. Het is niet waar dat ze aan het daten zijn. Het lijkt er niet op dat Daniel Henney en Ru Kumagai in het verleden ooit hebben samengewerkt.Fans waren er snel bij om erop te wijzen dat de beweringen van Daniel Henney en Echo Global Group vals waren, aangezien er sindsdien veel foto's zijn opgedoken waarop de stellen te zien zijn die aan het daten zijn, vakanties met zijn ouders en de honden in Los Angeles en Michigan. Het stel reisde ook vaak samen naar Praag, Tsjechië, waar Daniel Henney momenteel Wheel of Time aan het filmen is.

Daniel plaatste onlangs ook een vraag en antwoord voor zijn fans en leek fans opnieuw een verkeerd begrip te hebben gegeven van zijn huidige relatiestatus. Het lijkt erop dat veel Daniels-fans hun teleurstelling over zijn gebrek aan eerlijkheid hebben verwerkt in de reacties op zijn berichten op sociale media.
Ru Kumagai reisde onlangs naar Praag om zich bij Daniel Henney te voegen tijdens de pandemie en midden in een lockdown waarbij fans zich afvragen hoe en waarom ze daar was.
Onlangs plaatste Ru Kumagai foto's van haar tijd in Praag met Daniel op Instagram.


Eerlijkheid is de waarheid vertellen aan onszelf en anderen. Integriteit is die waarheid naleven.
-Kenneth H. Blanchard