Nieuws

SPOILER Fans en netizens zijn boos en boos over de laatste resultaten van 'Street Woman Fighter'

[Grote spoiler vooruit]

In de nieuwste aflevering van de populaire danswedstrijdshow ' Straatvrouwenvechter ,' team PROWDMON werd naar huis gestuurd.

Onder leiding van Monika kreeg PROWDMON de steun en liefde van kijkers en fans uit heel Zuid-Korea. Met de toename van de populariteit van de show, wonnen ook de danscrewleden zoals Monika veel populariteit. Veel van deze dansers kregen veel aandacht voor hun visuals en hun dansvaardigheden en konden hun carrière uitbreiden.

PROWDMON was een van de sterkere danscrews op de show, wat het nog een grotere verrassing maakte dat de crew naar huis werd gestuurd. Veel fans en netizens verzamelden zich om een online gemeenschap die het nieuws van de diskwalificatie van PROWDMON deelde, samen met enkele optredens van de dansploeg.

Netizens sloten zich aan bij de online community om hun teleurstelling en woede te uiten omdat ze het gevoel hadden dat het zo plotseling was dat de dansploeg uit de show werd geëlimineerd. Netizens merkte op, ' Ik heb het gevoel dat mijn tand er plotseling uit is getrokken,' 'Waarom lieten ze ze niet een laatste dans-off doen zoals ze deden met de andere teams?' 'Dit was te plotseling dat ik niet weet wat ik moet zeggen' 'Dit is niet eens verrassend, ik ga stoppen met het kijken naar deze grap-of-a-show', 'Ik denk dat het zonde was voor de dansploegen om in zo'n trashshow te dansen' 'Ik dacht dat PROWDMON nummer 1 zou krijgen', 'Dit is zo triest', 'Ik ben zo geschokt dat ze naar huis zijn gestuurd,' en 'Ze mochten niet eens een dansbattle doen.'