Nieuws

SPOILER Koreaanse netizens zijn verdeeld over de finale van 'Nevertheless'

www.insight.co.kr

[Waarschuwing: bevat spoilers]

Het drama ' Hoe dan ook ' eindigde, en Koreaanse netizens zijn verdeeld over de laatste aflevering.

Op 21 augustus heeft de JTBC drama eindigde met een ander einde dan de originele webtoon. In de webtoon, Yoo Na Bi (gespeeld doorHan So Hwee) en Park Jae Eon (gespeeld doorSong Kango) komen niet bij elkaar terecht. Deze twee personages vallen echter voor elkaar in het drama.

In de laatste aflevering ontmoet Yoo Na Bi Park Jae Eon opnieuw op haar kunsttentoonstelling. Yoo Nae Bi zag Park Jae Eon 's avonds laat alleen naar haar werk in de galerie kijken. Toen Yoo Na Bi voelde dat het het lot was, bekende ze aan Park Jae Eon haar gevoelens.

Park Jae Eon en Yoo Na Bi zijn met elkaar gaan daten terwijl ze herenigd worden. Yoo Na Bi wordt volwassener na het overwinnen van de pijnen van haar laatste relatie. Hiermee wordt het drama afgesloten met een happy end. Sommige internetters bekritiseren echter dat het einde van het drama te cliché is en stellen dat het einde van de webtoon beter was.

Netizens bekritiseerden, ' Het einde van de webtoon was beter', 'Met dit einde lijkt het verhaal in niets op de webtoon', 'Ze moeten de titel van het drama veranderen', 'Het voelt alsof het productieteam geen van de webtoon in overweging heeft genomen verhalen', 'De meeste Koreaanse drama's, zoals 99% van de Koreaanse drama's, hebben een happy end of een cliffhanger-einde', 'Het hele punt van het webtoon-verhaal is om dat slepende gevoel achter te laten voor de persoon die je leuk vindt, maar besloot om dat niet te doen date, niet 'ik hou van je, laten we daten'' 'Dit lijkt een cliché einde,' en ' Dus uiteindelijk valt ze voor de slechterik.'

Toch waren er enkele netizen die tevreden waren met het einde. Deze netizens becommentarieerden,' Ik hoop dat Na Bi gelukkig is,' 'ik denk dat ik de enige was die zo blij was', 'ik ben blij dat het einde anders was dan het drama, om eerlijk te zijn', 'ik ben een fan van de webtoon, maar Ik vond het einde van het drama ook leuk,' 'Ik denk dat aangezien iedereen het einde van de webtoon kende, het oké was voor een ander einde,' 'Ik vond het happy end leuk' en 'Om eerlijk te zijn stond ik aan de kant van Park Jae Eon.'