Blogs

SPOILER Netizens zijn teleurgesteld over het feit dat Chinese stagiaire is geëlimineerd uit 'Girls Planet 999'

(SPOILER VOORUIT)

Veel fans en netizens waren geschokt en teleurgesteld toen Cai Bing van C-Group werd geëlimineerd uit de laatste eliminatieronde-aflevering van Girls Planet 999. Cai Bing gerangschikt 8 in de tweede aflevering en was met Yujin en May of K en J-groep tijdens hun eerste missie. Zij gerangschikt 7 tijdens de eerste eliminatie en 8 voor de tweede. Daarom waren veel kijkers en fans geschokt toen ze werd aangekondigd gerangschikt 26 zowel in de tussentijdse als de laatste eliminatieronde.


-Advertentie- Overslaan

Veel teleurgestelde berichten overspoelen de SNS vanavond zoals: Mnet verloor een perfecte stan-attractor, Cai Bing is een juweeltje, waarom zou je haar elimineren? Cai Bing unnie is zo getalenteerd dat ze TT zou moeten debuteren. Hoe komt het dat ze op de 26e plaats staat?!.

Cai Bing is op de toptrend op Twitter vanavond.

Netizens geven aan dat dit het effect is van Mnet's Evil-editing en verkeerde vertaling op afleveringen 6 en 7. Ze zeiden ook dat Cai Bing door de producenten werd gebruikt als... een hulpmiddel om een ​​andere stagiair op te tillen, zodat Cai Bing naar beneden gaat (de top 9) en wordt geëlimineerd in de show. De reden waarom mensen nu hun medeleven betuigen met Cai Bing.

Om vreugde en geluk te brengen aan haar fans, ondanks dat ze geëlimineerd zijn. Cai Bing heeft een Instagram-account gemaakt en momenteel heeft ze 120k volgers nadat ze het vanavond heeft gemaakt. Dus, ga en volg haar om op de hoogte te blijven van haar. IG: @cb.bingggWat is uw mening over het feit dat Cai Bing in de show wordt geëlimineerd?

Rond het web