Drama's

SPOILER Seo Kang Jun blijft de kijkers onderdompelen met zijn optreden in het originele Disney+-drama 'Grid'

Seo Kang Junwekte nieuwsgierigheid op met zijn intense blik in de nieuwe stille delen van de Disney Plus origineel drama 'Rooster' .

In het originele Disney Plus-drama 'Grid' speelt Seo Kang Jun de rol Kim Sae Ha , een medewerker van de Bureau Algemene Zaken kantoor dat voortdurend spoken achtervolgt. Terwijl Kim Sae Ha de geesten achtervolgt en diepere geheimen onthult, wordt de onderdompeling van de kijkers met elke aflevering vergroot. In de laatste aflevering van 'Grid', Kim Sae Ha en Jung Sae Byeok (gespeeld doorKim Ah Joong) bleven met elkaar samenwerken in hun missie. Met de aflevering die eindigde met Sae Ha's koude blik, nadat hij een raar gevoel bespeurde wanneer een geest binnenkomt als de nieuwe verzorger van zijn moeder, werden kijkers volledig ondergedompeld in het met spanning gevulde plot.

Met Seo Kang Jun's weergave van Kim Sae Ha's onleesbare uitdrukking, ingehouden bewegingen en intense blik die naar de waarheid verlangt, blijven velen Seo Kang Jun prijzen voor zijn uitstekende prestaties.

Ondertussen is 'Grid' elke woensdag te bekijken op Disney+.