Nieuws

SPOILER Deze 'Girls Planet 999'-deelnemer trends over de hele wereld, aangezien netizens willen dat ze debuteert nadat ze niet was opgenomen in de definitieve line-up

[SPOILER VOORUIT]


Girls Planet 999 's laatste aflevering werd uitgezonden op 22 oktober. Negen leden van ' Ke1per ' zijn aangekondigd, en netizens zijn boos dat Yurina was niet opgenomen in de uiteindelijke line-up.

Kim Chaehyun nam de eerste plaats, gevolgd door Huening Bahiyyih , Choi Yujin , Kim Dayeon , Seo Youngeun , Kang Yeseo , Ezaki Hikaru , Sakamoto Mashiro , en Shen Xiaoting .

Yurina trends wereldwijd met meer dan 200.000 tweets zoals netizens willen dat ze debuteert. Yurina heeft ooit de eerste plaats ingenomen en heeft de top 9 nooit verlaten, in de verwachting deel uit te maken van de definitieve line-up. Verrassend genoeg heeft ze niet debuteerde.

Yurina wordt geprezen om haar vocale en dansvaardigheden sinds de start van Girls Planet 999, haar uitvoering van TWEEMAAL 's ' Luxe ' heeft de aandacht van netizens getrokken. Netizens waren dol op haar en overladen haar met de complimenten van haar visuals en vaardigheden.

Netizens verwachtten ook dat de yxy-cel, waaronder Seo Yeongeun, Shen Xiaoting en Kagawachi Yurina, samen zou debuteren.

Ze merkten op:

' Wat zal ik slapen vannacht wetende dat Yurina niet debuteerde. '

' Ik kan niet geloven dat ze Yurina hebben laten gaan. '

' Misschien droom ik gewoon, dat Yurina niet in de Top 9 staat, is niet echt. '

' Dat Yurina de debuutregel niet haalt, is mijn grootste vraag ooit. '

' Ze is de hele tijd consequent geweest, ze verdient een plekje. '

' Weet je wat beledigend is? YXY-cel debuteerde niet samen. '

' We zijn beroofd van yxy cell... '

' Ik kan het nog steeds niet verwerken dat Yurina niet samen met Xiaoting en You debuteert. '