Nieuws

SPOILER De top 9 deelnemers voor 'Girl's Planet 999' onthuld

www.topstarnews.net

De stemresultaten en de rangschikking van de deelnemers voor ' Meisjesplaneet 999 ' trekken wekelijks de aandacht. Op 3 september werden de resultaten van de stemmingen van deze week bekendgemaakt op Mnet 's idool survival show.

Miljoenen mensen stemden uit 164 landen. In deze laatste aflevering werden de overgebleven cellen aangekondigd, samen met de cellen die uit de show zullen worden verwijderd. Meer dan 40 deelnemers werden deze week geëlimineerd. Toch kregen de meesters Planet Passes om een ​​geëlimineerde stagiair uit Zuid-Korea, China en Japan te redden.


Op deze dag konden alleen de top 17 cellen overleven, terwijl de rest van de cellen deze week werd geëlimineerd.

De cel met Kim Bo Ra, Zhang Luo Fei en Hayase Hana stonden op de 16e plaats, gevolgd door de cel met Ahn Jung Min, Wang Ye Le en Fujimoto Ayaka op de 15e plaats. 14e plaats was de cel met Lee Hye Won, Liang Jiao, Nagai Manami, gevolgd door cel met Lee Chae Yoon, Kisida Ririka en Leung Cheuk Ying op de 13e plaats.

De 12e plaats was Huh Ji Won, Chiayi en Yamauchi Moana, de 11e plaats waren Guinn Myah, Yang Zige en Kamimoto Kotone. 10e plaats was de cel met Choi Ye Young, Chen Hsinwei en Kubo Reina, 9e plaats was de cel met Kim Da Yeon, Wu Tammy en Sakurai Miu, 8e plaats was de cel met Kim Su Yeon, Fu Yaning en Nonaka Shana , 7e plaats was de cel met Huening Bahiyyih, Hsu Nientzu, Sakamoto Shihona, 6e plaats was de cel met Kim Do Ah, Arai Risako en Xu Ziyin.

De 5e plaats was de cel met Kim Chae Hyun, Li Yiman en Kuwahara Ayana, gevolgd door de 4e plaats was de cel met Kang Ye Seo, Sakamoto Mashiro en Huang Xingqiao, de 3e plaats was de cel met Jeong Ji Yoon, Su Ruiqi en Ezaki Hikaru.

Vervolgens werd de 1e plaats bekend gemaakt. De twee cellen die werden genomineerd als de eerste cel waren de cel met Choi Yu Jin, Cai Bing en May, en de cel met Seo Young Eun, Shen Xiaoting en Kawaguchi Yurina. Van deze twee cellen kwam de cel met Choi Yu Jin, Cai Bing en May op de 1e plaats, waardoor de andere cel automatisch de tweede plaats werd.

Na de aankondiging van de top 16 cellen, werd de laatste cel - de 17e cel - aangekondigd die zal overleven. Het laatste team dat werd geroepen om de volgende ronde te halen, was de cel met Yoon Jia, Shima Moka en Zhou Xinyu.

In deze aflevering werd ook de TOP9 aangekondigd. Vanaf de 9e plaats: Kim Chae Hyun, Yang Ye Seo, Cai Bing, Su Ruiqi, Sakamoto Mashiro, Choi Yu Jin, Ezaki Hikaru, Shen Xiaoting, en Kawaguchi Yurina . Toen Kawaguchi Yurina als eerste werd aangekondigd, opende Yurina haar ogen wijd en zei: ' Ik kan het niet geloven.'