Nieuws

SPOILER Kijkers hebben veel te zeggen over de resultaten van de 'Queendom 2' van deze week

Op 21 april een nieuwe aflevering van ' Queendom 2 ' uitgezonden en onthulde de resultaten van de laatste strijd.

'Queendom 2' is de Mnet wedstrijdshow waarin meidengroepen strijden om de titel 'Koningin'. Het eerste seizoen werd enorm populair, wat leidde tot de productie van seizoen 2. In het tweede seizoen, idoolartiestenDappere meiden,Hyolyn,LONA,VIVIZ,Kosmische Meisjes, enKep1ergaan het tegen elkaar op om hun beste optreden te laten zien en de titel van de beste meidengroep te behalen.

[Spoiler vooruit]

Op deze dag werden de resultaten van de tweede battle onthuld en ontstond er een felle discussie in verschillende online communities.

Volgens de laatste aflevering behaalde Hyolyn opnieuw een perfecte score en behaalde de eerste plaats, gevolgd door LOONA, Cosmic Girls, VIVIZ, Kep1er en tot slot Brave Girls.

Velen waren onder de indruk van de uitstekende prestaties van Hyolyn en waren verbaasd dat ze een perfecte score kon behalen. Veel netizens prezen dat ze de score verdiende omdat ze het podium had gedomineerd. Velen vroegen zich echter af waarom Brave Girls zo'n lage score hadden gekregen terwijl hun laatste optreden goed was.

netizens commentaar gegeven , ' Ik denk dat de etappe van Hyolyn echt domineerde,' 'Ik denk niet dat Brave Girls in die ranglijst zou moeten staan, ik kan de ranglijst echt niet accepteren', 'Ik ben het eens met het resultaat van Hyolyn, maar om eerlijk te zijn, ik dacht dat Brave Girls zou zijn tweede plaats na Hyolyn. Ik kan niet geloven dat ze op de laatste plaats staan,' 'Hyolyn deed het echt zo goed', 'Dan worden Brave Girls nu gediskwalificeerd?' 'Ik kan niet geloven dat Brave Girls de laatste plaats zijn, ik dacht dat ze op zijn minst de derde plaats zouden zijn', 'Ik kan het alleen maar eens zijn met de eerste plaats op 'Queendom', lol,' 'Dat lijkt verkeerd dat Brave Girls de laatste plaats is, ' 'Dit is het eindklassement voor de tweede ronde?' en ' Wat is er aan de hand? Waarom staat Brave Girls op de laatste plaats?'