Nieuws

SPOILER De winnaar van 'Queendom 2' bekend!

Het tweede seizoen van de populaire wedstrijdshow voor vrouwelijke idolen' Queendom 2 ' is tot een einde gekomen en de vrouwelijke idolen die aan de show hebben meegedaan, hebben sinds het begin hun beste prestaties laten zien.

Dappere meiden,Kosmische Meisjes,Hyolyn,Kep1er,LONA, enVIVIZ, hebben uitzonderlijke optredens gegeven en veel aandacht gekregen voor de nummers die ze op de show hebben uitgebracht.

Na weken van strijd werden de uiteindelijke winnaars onthuld in de finale die op 2 juni werd uitgezonden. In de laatste aflevering werden de resultaten opgeteld nadat de zes teams een paar dagen eerder de laatste nummers hadden uitgebracht. Brave Girls' bracht het nummer ' Fluit ,'Hyolyn bracht het nummer uit' Waka Boom ,'Kep1er bracht het nummer uit' DE MEIDEN ,'LOONA bracht het nummer uit' HOUDING ,'VIVIZ bracht het nummer uit' Rode zon ,' en Cosmic Girls brachten het nieuwe nummer uit' AURA .'

De punten werden geteld om de uiteindelijke winnaar van de show te bepalen. LOONA en Cosmic Girls waren de twee groepen die tegen elkaar streden om de finale kroon.

Uiteindelijk pakte Cosmic Girls de kroon met in totaal 81.020 punten. Zodra de winnaar bekend was gemaakt, lieten de leden van Cosmic Girls tranen van vreugde en bedankten hun fans, hun bedrijf en medewerkers die met hen waren op deze reis.

Cosmic Girls eindigde op de eerste plaats met 81.020 punten, gevolgd door LOONA met 77.988 punten, daarna VIVIZ met 54.419 punten, daarna Hyolyn met 48.761 punten, gevolgd door Kep1er met 46.976 punten en Brave Girls met 45.896 punten.


Gefeliciteerd Cosmic Girls met het winnen van 'Queendom 2!'