Nieuws

'Squid Game'-acteur Anupam Tripathi legt uit dat hij de hele dag danste nadat hij de rol van Ali . had geland

nieuws.naver.com


Ali Abdul | , gespeeld door acteur Anupam Tripathi , van de Netflix megahit-serie' Inktvis spel, ' is een van de personages die een blijvende indruk achterliet bij de kijkers.

[SPOILER VOORUIT]

Ali, een gastarbeider, was het meest altruïstische personage in het dystopische spel, waarin je anderen moet opofferen om te overleven. Ali werd uiteindelijk bedrogen en verraden door de persoon die hij het meest vertrouwde.

Anupam Tripathi's personage Ali won de harten van fans over de hele wereld toen ze huilden toen Ali liet zien hoe radeloos en verraden hij zich voelde toen hij zich realiseerde dat hij was bedrogen en verraden.

In een recent interview , vertelde Anupam Tripathi hoe hij zich voelde toen hij voor het eerst de rol van Ali kreeg. Hij legde uit, ' Binnen was ik de hele dag aan het dansen en ik voelde me alsof ik in de wolken was. De dag ging zo snel voorbij dat ik de hele dag bezig was mijn vrienden het nieuws te vertellen en de hele dag te dansen.'


Ali, het personage dat de belichaming van 'Good' verbeeldt, toont het vervormde aspect van de Koreaanse samenleving. Ali werd onrechtvaardig behandeld omdat de fabriekspresident niet betaalde voor maandenlang werken. Dit dwingt Ali om de geldenvelop van de president te stelen, en hij brengt het naar zijn vrouw en jonge kind.


Toch verliest Ali altijd zijn altruïstische karakter als hij Ki Hoon helpt vanaf de eerste ronde in dit mysterieuze spel waarin mensen hun leven verliezen als ze het spel niet halen. Ali werd een symbool van altruïsme terwijl hij anderen bleef helpen, zelfs tot zijn laatste momenten.


Anupam Tripathi legde uit, ' Ik heb veel nagedacht en nagedacht over Ali's karakters, zodat ik zijn karakter op de minst clichématige manier kan benaderen. Ik wilde de kijkers helpen begrijpen waarom Ali in Korea was, welke problemen hij had met de fabriekspresident en wat zijn familie zou doen.'

Hij legde ook uit dat hij contact kon maken met het karakter van Ali, aangezien hij ook als buitenlander in Korea werkte. Anum Tripathi legde uit, ' Ik heb veel contact met Ali. In werkelijkheid ga ik naar audities, praat ik over betalen, en ik heb het gevoel dat elke dag overleven is.' Hij verklaarde ook dat hij vol emoties was toen hij het script las. Hij zei, '' Ik was gefascineerd toen ik het script ontving en het aan het analyseren was. In het traditionele kinderspel worden mensen op het pad van leven en dood gezet en komt hun ware aard naar boven.'