Nieuws

'Squid Game'-acteur Lee Jung Jae bevestigt dat hij afwezig zal zijn bij de Golden Globes in het licht van de boycot van Netflix

ActeurLee Jung Jaebevestigde dat hij afwezig zal zijn bij de komende ' Golden Globe Awards ', ondanks zijn nominatie voor een grote prijs.

Op 5 januari KST, artiesten bedrijf verklaarde, 'Het is een eer dat hij genomineerd is. Omdat Netflix echter niet meedoet aan de Golden Globes, zal ook Lee Jung Jae de beslissing van Netflix respecteren.'

De hit Netflix originele serie 'Inktvisspel' is genomineerd voor drie prijzen bij de Golden Globes. Ten eerste is Lee Jung Jae genomineerd voor de 'Beste Prestaties door een Acteur in een Televisieserie' award, terwijl acteur Oh Young Soo is genomineerd voor de 'Beste Mannelijke Bijrol in een Televisieserie' prijs. Ten slotte is de show zelf genomineerd voor de 'Beste televisieserie, drama' prijs.

Netflix heeft echter onlangs, samen met verschillende andere Hollywood-studio's, aangekondigd dat ze de Golden Globes zullen boycotten vanwege hun gebrek aan diversiteit. Als gevolg hiervan hebben veel beroemdheden en regisseurs ook aangekondigd dat ze afwezig zijn bij de komende Golden Globes en zullen ze alle prijzen die aan hen worden toegekend, afwijzen.