Nieuws

'Squid Game' staat vandaag op de #1 Netflix-serie in de Verenigde Staten en verbreekt daarmee het record dat eerder door 'Sweet Home' werd gehouden voor de hoogste Amerikaanse ranglijst van een Koreaanse serie

Netflix originele serie 'Inktvisspel' is het eerste Koreaanse drama geworden dat bovenaan de Netflix-ranglijst van de Verenigde Staten staat.

Op 21 september werd 'Squid Game' de #1-show in de V.S. Netflix' Top 10 in de VS vandaag' lijst. 2e plaats ging naar 'Seksuele voorlichting' , en de 3e plaats ging naar 'Clickbait' . Het hoogste record van een Koreaanse Netflix-serie stond eerder op naam van 'Sweet Home' , die op nummer 3 stond in de Verenigde Staten. 'Squid Game' heeft dit record nu gebroken door in de Verenigde Staten de 1e plaats te behalen.

'Squid Game' toont het verhaal van verschillende mensen die deelnemen aan een mysterieus overlevingsspel dat de winnaar 45,6 miljard gewonnen biedt. De spelers riskeren allemaal hun leven door dodelijke spelletjes te spelen om de ultieme overwinnaar te worden. Regisseur Hwang Dong Hyuk , bekend van zijn hitfilm 'De smeltkroes (tot zwijgen gebracht)' en komische film 'Juffrouw oma' , nam dit project op zich.Lee Jung Jae, Park Hae Soo , Oh Young Soo , Wi Ha Joon , Jung Ho Yeon , Ha Sung Tae , Lee Yoo Mi , en meer sterren in deze Netflix-serie.

Heb je 'Squid Game' gezien?