Nieuws

'Squid Game' wordt officieel de grootste show van Netflix ooit

De Netflix megahit-serie' Inktvisspel ' heeft de aandacht van de wereld getrokken, terwijl de hele wereld fanatiek is over dit mysterieuze dystopische spel, waarin individuen kinderspelletjes spelen voor de prijs van hun leven.

Volgens Netflix bereikte 'Squid Game' op 12 oktober 111 miljoen views van abonnees, meer dan ' Bridgerton ,' die werd gezien door 82 miljoen huishoudens. 'Squid Game' is de grootste show geworden die ooit op Netflix is ​​gelanceerd.

Individuen die financiële problemen hebben en geen ontsnappingsmogelijkheid hebben, hebben ervoor gekozen om deel te nemen aan dit mysterieuze spel en maken kans op een forfaitair bedrag in de hoop uit hun lijden te verlossen. Deze personen moeten echter hun leven riskeren ten koste van het spelen van het spel. Met hoge stress en spanning worden de slechtste mensen onthuld als de deelnemers van het spel alles doen - achterbaksen, verraden en zelfs moorden - om vooruit te komen en te leven.

Dit is niet de eerste keer dat in de filmindustrie een verhaal over een mysterieus spel waarin mensen het leven verliezen, werd geproduceerd, maar 'Squid Game' had een combinatie van dynamische personages, boeiende verhaallijnen voor de personages, spannende momenten die kijkers aan het werk houden hun tenen, naast de betoverende beelden van de filmset. Met dit alles is 'Squid Game' de grootste show van Netflix ooit geworden.

Proficiat aan iedereen die betrokken is bij 'Squid Game'!