Nieuws

'Squid Game'-regisseur stelt dat mensen geld sturen naar het bankrekeningnummer dat in de show wordt getoond

www.insight.co.kr

Regisseur Hwang Dong Hyuk , die regisseerde Netflix originele serie ' Inktvis Spel ,' legde uit over de bankrekening die tijdens de show werd onthuld.

In een online interview sprak Hwang Dong Hyuk over verschillende onderwerpen met betrekking tot zijn nieuwste hitproject, 'Squid Game'. Op deze dag legde de directeur uit of hij het rekeningnummer voor de geldopnamescène al dan niet zonder toestemming heeft gebruikt. De directeur legde uit: ' Het rekeningnummer is van een van de producenten op de show. We hebben een afspraak gemaakt met het regieteam en daar gebruik van gemaakt.'


De directeur vervolgde: ' Ik heb gehoord dat de producent aanbetalingen heeft ontvangen van 456 KRW (0,38 USD) van mensen die de show hebben bekeken.' Hwang Dong Hyuk verklaarde ook dat het productieteam heeft besloten het accountnummer met toestemming te gebruiken, maar heeft besloten dat account te sluiten voor het geval er in de toekomst problemen zijn.

Hwang Dong Hyuk sprak ook over het telefoonnummer dat op de show werd onthuld. Eerder had de originele Netflix-serie heeft per ongeluk een echt telefoonnummer onthuld , wat problemen veroorzaakt voor de eigenaar van het telefoonnummer. Ze hebben duizenden sms-berichten en telefoontjes ontvangen, die het dagelijks leven van het individu aanzienlijk verstoren. Het telefoonnummer is ook een zakelijk nummer dat al lang in gebruik is, dus het kan niet gemakkelijk worden gewijzigd.

De directeur legde uit: ' We gebruikten dat nummer omdat ons werd verteld dat het een veilig nummer was om te gebruiken, maar de producenten verwachtten niet dat het nummer zou werken als je het netnummer 010 ervoor invulde. Het spijt ons zeer dat we dat niet in detail hebben gecontroleerd. Ik weet dat het productieteam eraan werkt om die persoon goed te compenseren. We gaan er tot het einde verantwoordelijkheid voor nemen.'
Ondertussen toont 'Squid Game' het verhaal van verschillende mensen die deelnemen aan een mysterieus overlevingsspel dat de winnaar 45,6 miljard won (38,3 miljoen USD) biedt. De spelers riskeren allemaal hun leven door dodelijke spelletjes te spelen om de ultieme overwinnaar te worden. Deze Koreaanse show wint aan populariteit over de hele wereld zoals het hoortnummer 1 op Netflixin meer dan 90 landen. Het ligt op schema om de meest bekeken originele Netflix-serie in de geschiedenis te worden.