Nieuws

Starbucks voegt het solonummer My Time van BTS' Jungkook toe aan hun 'Starbucks Coffeehouse Pop'-afspeellijst op Spotify


BTS'en Jungkook's geliefde solo-song Mijn tijd is toegevoegd aan de Starbucks Coffeehouse Pop'-afspeellijst op Spotify. Het is het enige solonummer van BTS op de afspeellijst. My Time, een R&B-meesterwerk geschreven, gecomponeerd en gezongen door Jungkook, is sinds de release in 2020 enorm populair bij fans en het grote publiek wereldwijd.My Time is sinds de release in 2020 in verschillende Starbucks-vestigingen wereldwijd gespeeld en nu hebben ze het ook opgenomen in hun Coffeehouse Pop Spotify-afspeellijst.


Het officiële Twitter-account van Starbucks heeft gepost over het opnemen van My Time in hun afspeellijst. Het nummer is wereldwijd geliefd en bewonderd door zowel fans als het grote publiek, wat verder wordt aangetoond door de opname in de aangepaste afspeellijst van Starbucks.

Fans waren enthousiast toen ze hoorden dat My Time in verschillende Starbucks-vestigingen wereldwijd werd gespeeld en deelden hun opwinding op sociale media.

Fans deelden ook enthousiast hoe My Time het perfecte nummer is om naar te luisteren in het Coffee House, vooral op een regenachtige dag, en prezen Starbucks voor hun uitstekende nummerkeuze.

My Time, een meerlagig nummer geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door Jungkook op basis van zijn ervaring toen hij opgroeide in de schijnwerpers, was geliefd bij veel artiesten en beroemdheden, waaronder Beyoncé, die de producer van het nummer vertelde dat ze het leuk vond.


De opname van My Time in de Starbucks-afspeellijst is verder een bewijs van de immense populariteit die het nummer wereldwijd geniet onder zowel fans als het grote publiek.