Nieuws

'Street Woman Fighter'-dansploeg LACHICA's leider Gabee gediagnosticeerd met ADHD

entertain.naver.com

LACHICA 's leider Gabee werd onlangs gediagnosticeerd met volwassen ADHD door arts Oh Eun Young .

Op 11 februari verscheen professionele danseres Gabee op Kanaal A 's ' Oh Eun Young's Golden Clinic ' en deelde haar overpeinzingen.

Op deze dag onthulde Gabee dat haar leven 180 graden was veranderd nadat ze in de populaire Mnet-show was verschenen ' Straatvrouwenvechter .' Ze legde uit dat er twee grote dingen waren veranderd. Ze legde uit, ' Een daarvan is dat ik de mensen heb kunnen ontmoeten die ik vroeger alleen op tv zag.' Ze voegde eraan toe: ' Iets anders dat in mijn leven is veranderd, is dat ik een grote som geld heb kunnen verdienen. Ik had nooit gedacht dat er zo'n groot bedrag op mijn bankrekening zou komen te staan.' Ze zei dat ze advertenties kon filmen met haar LACHICA-dansploegleden.


Gabee bleef haar zorgen en overpeinzingen delen. Ze begon met uit te leggen: ' Zelfs tijdens het filmen van 'Street Woman Fighter' vroeg ik me vaak af of ik volwassen ADHD heb.' Gabee legde uit dat toen ze jonger was, ze dacht dat het gewoon haar persoonlijkheid was, maar toen ze zich echt zorgen maakte dat ze volwassen ADHD zou kunnen hebben na het filmen van 'Street Woman Fighter'. Ze legde uit, ' Als ik met mijn dansploeg een choreografie zou plannen, bleef mijn hoofd leeg, alsof iemand een gum pakte en mijn geest wiste.' Ze ging verder met uitweiden, ' Ik kon me niet concentreren, dus als ik met een groep mensen praatte, vergat ik steeds wat ik moest zeggen, ik friemelde mijn woorden, dus ik schaamde me zo. Bovendien had ik zo'n medelijden.'

Na te hebben geluisterd naar de zorgen van Gabee, analyseerde dokter Oh Eun Young de symptomen van Gabee aan de hand van een volwassen ADHD-checklist die de stoornis in haar dagelijks leven kan diagnosticeren. Zelfs vanaf de eerste vraag vertelde Gabee zich sterk en legde uit dat ze erg emotioneel gedreven is en om die reden spontaan is. Gabee legde bijvoorbeeld uit dat ze niet in staat was om in het buitenland te gaan studeren vanwege een visumprobleem. Dus in plaats van het probleem op te lossen, besloot Gabee om niet in het buitenland te gaan studeren, maar liever een auto te kopen met de 30 miljoen KRW (~ 25.004,27 USD) die ze had gespaard. Ook legde ze uit dat ze spontaan haar naam wettelijk veranderde omdat ze haar naam te gewoon vond en in de problemen kwam met haar moeder.

Na dit te hebben gehoord, wees dokter Oh Eun Young erop dat het gebrek aan ijver en geduld enkele van de symptomen zijn van volwassen ADHD. Vooral de neiging om spontaan te worden neemt toe omdat er een gebrek aan geduld is. De dokter voegde eraan toe dat mensen Gabee misschien verkeerd begrijpen omdat Gabee's neiging om ongeduldig te zijn ervoor zorgt dat ze snel praat en snel reageert. Daarom kunnen mensen het gevoel hebben dat Gabee een agressief persoon is.

Verder bleef Gabee tijdens de show vertellen over de moeilijkheden die ze in haar dagelijks leven zou tegenkomen vanwege haar gebrek aan aandacht en legde uit dat ze vaak, zo niet altijd, te laat is op haar afspraken. Gabee legde uit dat ze niet goed is in timemanagement en altijd naar huis moet omdat ze iets belangrijks zou vergeten.

Toen Gabee de dokter vroeg of ze volwassen ADHD heeft, antwoordde dokter Oh Eun Young: ' Ik geloof dat je problemen hebt met de aandachtsspanne, hoewel je een volwassen volwassene bent. Ik geloof dat Gabee de tekenen van volwassen ADHD heeft.' De dokter voegde eraan toe: ' ik kan zien Gabee heeft een gebrek aan concentratie en lijkt ook snel afgeleid.'