Nieuws

Streamer Jammi pleegt zelfmoord na constante kwaadaardige opmerkingen

AKPOPHEF

Wimpel Jammi heeft zelfmoord gepleegd nadat ze last had gehad van kwaadaardige opmerkingen.

Op 5 februari bracht Jammi's oom de gemeenschap van de 27-jarige streamer op de hoogte van haar overlijden. Volgens haar oom leed Jammi aan een ernstige depressie als gevolg van talloze kwaadaardige opmerkingen en geruchten. Hij schreef, 'Ik hoop dat u de overledene niet beledigt. Het is te zwaar voor zowel de nabestaanden als de vrienden. Ze liet een afscheidsbriefje achter en via artikelen kon ik zien hoe moeilijk Jammi het had en hoe ze werd gepest. Begin geen belachelijke geruchten meer.'

Jammi was eerder betrokken bij een controverse over een zogenaamd feministisch gebaar dat ze maakte. Ze vertelde haar kijkers ook dat haar moeder zelfmoord had gepleegd na het zien van de kwaadaardige opmerkingen, en er is gemeld dat haar depressie ernstig werd na het overlijden van haar moeder.

Als u of iemand die u kent het risico loopt op zelfbeschadiging of zelfmoord, zoek dan zo snel mogelijk hulp door contact op te nemen met instanties die gespecialiseerd zijn in crisisinterventie en zelfmoordpreventie in de Verenigde Staten en Buitenland .