Nieuws

Sunmi's backdanseres Cha Seung Hyun steelt de harten van kijkers als hij verschijnt als de nieuwe deelnemer aan 'Single's Inferno'

www.insight.co.kr

In de laatste afleveringen van de Netflix originele realityshow' Single's Inferno ,' nieuwe deelnemers sloten zich aan bij Inferno Island en veroorzaakten nieuw drama in de show.

Een van de nieuwste deelnemers trekt veel aandacht omdat hij al vanaf het begin de harten van vrouwelijke kijkers heeft gestolen. Deze deelnemer is Cha Seung Hyun , die ook al bekend staat als de hete rugdanseres van Sunmi.

-Advertentie- Overslaan

Cha Seung Hyun had al een behoorlijk grote fandom toen hij populair werd vanwege zijn sexy visuals in een van Sunmi's dansvideo's. Veel netizens hebben hun aandacht op de danser gevestigd toen hij pronkte met zijn gebeitelde buikspieren en verleidelijke charmes.

In de vijfde aflevering straalde Cha Seung Hyun een dominante aanwezigheid uit vanaf het moment dat hij in de show verscheen. Hij heeft niet alleen het hart gestolen van gratis Zia ( Song Ji Ah ) , maar hij had de harten gestolen van de vrouwelijke kijkers die naar de show keken.

In de laatste aflevering trok Song Ji Ah de aandacht toen ze onthulde dat Cha Seung Hyun het beeld heeft dat het dichtst bij haar ideale type komt tijdens een interview met de producenten van de show. Song Ji Ah had haar gevoelens jegens deelnemer Kim Hyeon Joong al geuit, maar met de toevoeging van Cha Seung Hyun wordt de aandacht gevestigd op de toekomstige beslissing van Song Ji Ah.

Rond het web