Blogs

De favoriete nummers van Super Junior na 16 jaar

Bijna zestien jaar geleden debuteerde,Super Junioris een van de legendarische groepen in K-pop met talloze hitmeesterwerken. Met een discografie van meer dan vijfhonderd nummers (meer als er sub-units en solo-releases in verschillende talen zijn), hebben zelfs hardcore ELF's moeite om hun favorieten aller tijden te kiezen. Dit zijn de favoriete nummers van de Super Junior-leden uit hun hele carrière!

Shindong: Hartbeving (sorry sorry)

Heartquake is een medium-tempo ballad die de vocalen van K.R.Y. De reden waarom Shindong dit nummer leuk vindt, is echter niet alleen vanwege de stemmen van het vocale trio, maar ook omdat Eunhyuk er overdreven accessorized uitzag toen ze het nummer uitvoerden.

Hij droeg een baret, een zonnebril en een sjaal. Hij kwam met een [lift] en hij zag er zo [niet op zijn plaats] uit. Ik kan deze scène niet vergeten, zei Shindong. Maar het was gaaf.

Kyuhyun: Jij en ik (Koken? Koken!)

Ik weet niet waarom, maar ik hou van liedjes waar ik geen deel van heb uitgemaakt, zei Kyuhyun. Het is zo leuk om met fans te zingen en [samen te dansen.] Ook al is hij geen rapper, Kyuhyun memoriseerde de rapteksten van You & I omdat hij het nummer zo leuk vond.

Donghae: niet doen (niet doen)

Don't Don is een intens nummer dat kritiek levert op het materialisme van de samenleving en het toonbeeld was van SM Performance. Donghae vond dit nummer leuk omdat ze het speelden met het concept van een schoolgevecht in de regen, en ze vonden het spannend.

Destijds leidden Donghae en ik elk een groep. We waren te opgewonden; we hebben letterlijk gevochten; hij schopte me en ik kreeg een blauwe plek, zei Eunhyuk. Het deed echt pijn. Maar we worden zo opgewonden [op het podium].

Ryeowook: L.O.V.E. (Super Junior 05)

LIEFDE. was zestien jaar geleden een van de titeltrackkandidaten voor het debuut van Super Junior, met choreografieën van Shindong en Eunhyuk. In L.O.V.E hou ik van de stem van Eunhyuk. Ik dacht dat hij de hoofdzanger was! zei Ryeowook.

Yesung: Gewoon mooi (duivel)

Simply Beautiful is een groovy en droomachtig nummer met teksten over ontspannen in een schommelstoel en het bewonderen van de schoonheid van je geliefde zonder je zorgen te maken over je problemen. Yesung zei dat hij ook van Hate U Love U en In My Dream houdt en dat het moeilijk is om een ​​keuze te maken uit de enorme discografie van Super Junior.

Eunhyuk: een mooie lentedag (Bonamana)

One Fine Spring Day was het eerste solonummer van Ryeowook en bevatte teksten geschreven door een A&R-lid ter nagedachtenis aan hun grootmoeder. Ik zeg dit altijd, maar nadat ik er voor de eerste keer naar heb geluisterd, luister ik er vaak naar in het koude winterseizoen, zei Eunhyuk.

Hoe zit het met [mijn solonummer] Paper Umbrella? vroeg Yesung hoopvol. Dat is niet mijn type, antwoordde Eunhyuk, en de hele groep barstte in lachen uit om het Tom en Jerry-paar.

Hoewel het twee keer is uitgesteld, staat Super Junior gepland om hun tiende album op 16 maart uit te brengen. Houd ons in de gaten tot die tijd, en misschien ontdek je een nieuwe favoriet!