Blogs

'Sweet Home' seizoen 2 is begonnen met filmen?

www.insight.co.kr

Er zijn steeds meer getuigenverklaringen die Netflix 's ' Sweet Home ' seizoen 2 was al begonnen met filmen.

Onlangs onthulde een internetgebruiker via hun sociale media dat ze de opnames van 'Sweet Home' seizoen 2 hebben gezien. De online gebruiker legde uit dat ze de opnames zagen plaatsvinden in 'The Hyundai', die die dag gesloten was.

De netizen voegde foto's toe waaruit bleek dat het de opnames waren van 'Sweet Home' seizoen 2 en legde uit: ' Er was een kapotte auto en er waren figuranten verkleed als gewapende politie. Ze waren iets aan het filmen en ik denk dat het Song Kang was die aan het filmen was.'


Label: Sweet Home II

Een andere internetgebruiker plaatste een foto van een vrachtwagen met dozen met het label 'Sweet Home II' en legde uit: ' Ik denk dat ze afgelopen weekend zijn begonnen met filmen.' Andere internetgebruikers die de post tegenkwamen, voegden eraan toe: ' Een kennis van mij zei dat ze Song Kang en Lee Jin Wook hebben gezien.'

Ondertussen vertelt 'Sweet Home' het verhaal van een teruggetrokken middelbare scholier die samen met de bewoners van het gebouw vast komt te zitten in een appartementencomplex, terwijl de mensen buiten in afschuwelijke monsters worden veranderd.

Seizoen 1 werd enorm populair toen het voor het eerst op Netflix in première ging. Er is gemeld datSong Kang was in gesprekvan deelname aan seizoen 2 van 'Sweet Home', maar nu zijn er getuigenverklaringen dat Song Kang het tweede seizoen aan het filmen is.