Films

T.O.P's film 'Out of Control' krijgt eindelijk een releasedatum + regisseur onthult waarom het werd uitgesteld

Het lijkt erop Oerknal lid�T.O.P's Chinees-Duitse samenwerkingsfilm' Uit de hand ' krijgt eindelijk een releasedatum.


directeur� Axel Sand � ging zitten voor een exclusief interview om de reden voor de vertraging en de reactie van het publiek te bespreken bij het zien van de film voor de eerste keer op het Filmfestival van Keulen.


Het interview is gepubliceerd in het Duits� Westfalen-Blatt ( WB ) website.�WB: In tegenstelling tot de trailer die werd getoond bij de opening van het Shanghai International Film Festival in 2016, waar 'Out of Control' veel aandacht in de pers kreeg, waarom was de wereldpremière op het Filmfestival van Keulen beperkt tot een kleiner publiek?

Axel Zand: �Omdat de film begin 2018 in Azië uitkomt, mochten we de film alleen vertonen voor een klein publiek door het Chinese productieteam.


WB: Wat was het doel van de vertoning op het Filmfestival van Keulen?

Axel Zand:� Het was om onze dank en dankbaarheid uit te drukken aan het Duitse productieteam.


WB: Fans moeten enthousiast zijn geweest om de film eindelijk op het grote scherm te zien. Wat was hun eerste reactie?

Axel Zand: �Het is zo’n bijzondere gedachte om getuige te zijn van de allereerste reactie van het publiek, om nog maar te zwijgen van een volle zaal.� Veel mensen genoten van de film; de oudere generatie hield van de sentimentele en serene scènes, terwijl het jongere publiek genoot van het plezier en de spanning van de intense actiescènes.


WB: De film was oorspronkelijk bedoeld om in december 2016 in China uit te komen. Wat was de reden voor de vertraging?

Axel Zand:� De releasedatum werd uitgesteld als reactie op de politieke problemen (THAAD) tussen China en Zuid-Korea. We dachten dat het beter zou zijn om rustig te blijven en te zien hoe de zaken zich ontwikkelen, vooral omdat onze belangrijkste ster Koreaans was.


WB: Is er een releasedatum voor Duitsland bevestigd?

Axel Zand:� Er zal geen releasedatum zijn in Duitsland, aangezien de hoofdrolspelers hier niet zo bekend zijn. De film zal naar verwachting echter in dvd-formaat worden uitgebracht.


WB: U bent vast goed op de hoogte van het recente drugsschandaal van Choi Seung Hyun (T.O.P). Is er iets dat u wilt opmerken?

Axel Zand:� Vanuit Europees perspectief zou een dergelijke situatie als reclamemiddel zijn gebruikt, zoals het gezegde luidt: 'Elke pers is een goede pers.' Dit is twijfelachtig. Vanuit Aziatisch oogpunt worden dergelijke incidenten echter voorzichtiger aangepakt, wat een goede zaak is, vooral als het om beroemde mensen gaat. Sterren hebben autoriteit/verantwoordelijkheid voor hun acties. Dat gezegd hebbende, als onze film positiviteit kan uitbeelden, zou dergelijk nieuws geen enkele impact moeten hebben.


Hoewel er geen specifieke releasedatum is gegeven, lijkt het erop dat we de release begin 2018 kunnen verwachten.