Nieuws

Team A en Team B strijden tegen de liedjes van BTS, ATEEZ, BM en GD&TOP in de survivalshow 'The Origin - A, B or What?'

STER BIJDRAGER

IS Entertainment's overlevingsshow getiteld 'De Oorsprong - A, B of Wat?' (ook bekend als 'The Origin'), is op zoek naar hun volgende jongensgroep. De jury voor 'The Origin - A, B or What?' kenmerken voormalige 2NE1 lid/solo artiestMinzy, EINDELOOS lid/solo artiestSunggyu, GOT7 lid/solo artiestJay B, en gewoon eikel 's Kwak Yoon Young en Hwang Kyu Hong .

Elke ronde van de overlevingscompetitie vindt plaats in de vorm van een 'Balance Game', of kiezen tussen 'A' of 'B'. Individuele stagiaires worden ook elke ronde geëvalueerd om de 'Aas' van het team te bepalen die voordelen ontvangt en de slechtste presteerder van de ronde die wordt geëlimineerd.


Stagiairs uitgevoerd BTS en ATEEZ liedjes in de eerste ronde. Voor de volgende ronde hebben ze een optreden voorbereid voor de liedjes van BM en GD&TOP .

RONDE 1

Team A (Origineel nummer van BTS )

Team B (Origineel nummer van ATEEZ )

RONDE 2

Team A (Origineel nummer van BM )

Team B (Origineel nummer van GD&TOP )

IST Entertainment is momenteel de thuisbasis van groepen zoals Apink, Victon, en de Boyz . Naar verluidt zal de jongensgroep gevormd uit deze survivalshow hun debuut maken in de eerste helft van 2022 zelf. Er zijn 13 deelnemers/stagiairs in totaal, en slechts enkele van hen zullen de laatste debuutgroep maken. Het aantal leden in de laatste groep is nog niet bekend gemaakt, maar leden die de bezuiniging niet halen, moeten terug naar de status van stagiair.

De show wordt elke zaterdag uitgezonden op KakaoTV en 1thK om 18.00 uur KST (en tegelijkertijd uitgezonden op MBN om 17.00 uur KST).