Blogs

Test je zangvaardigheid en krijg feedback van een YG-stemcoach met behulp van TUNEGEM!

Heb je ooit je vocale vaardigheden willen testen en feedback willen krijgen om te verbeteren? Dat kan nu met TUNEGEM, een app voor het testen van zang die je prestatievermogen analyseert! Stel jezelf op de proef door simpelweg een korte video van jezelf op te nemen terwijl je zingt om een ​​professioneel gecontroleerde recensie te krijgen van K-Pop's grootste en beste vocale coach. Met TUNEGEM kun je zelfs worden gekoppeld aan het entertainmentbedrijf waar je een perfecte aanvulling op zou zijn! Laat Korea's populairste vocale coach je vaardigheden analyseren en je vocale vaardigheden testen op TUNEGEM.

TUNEGEM is gemaakt door K-POP FACTORY en is de allereerste app die vocale feedbackrapporten levert die privé zijn geanalyseerd door K-Pop vocale coaches! Bovendien kunnen fans hun covers opnemen en hun zang- en vocale covers op een tijdlijn delen met andere gebruikers. TUNEGEM is beschikbaar in het Engels, Koreaans, Chinees en Japans en maakt het gemakkelijk om je vaardigheden te laten zien en binnen drie dagen professionele feedback te krijgen!

De exclusieve inhoud die TUNEGEM aanbiedt, maakt gebruik van het originele evaluatiesysteem van Korea's beste vocale coach, Minseok Kim . Minseok Kim heeft idolen en idol-stagiairs lesgegeven in bedrijven zoals YG-entertainment . Door een eenvoudige video te uploaden naar TUNEGEM , het is nu mogelijk om professionele coaching te krijgen van een K-Pop vocale expert!

Test je zang op TUNEGEM!

TUNEGEM downloaden:


Als bonus komen gebruikers die zich vandaag aanmelden in aanmerking voor 300 edelstenen en 3 video's om te uploaden! Bekijk hieronder het speciale lanceringsevenement:


Download TUNEGEM op https://tunegem.page.link/allkpopa en begin met het opwarmen van die stembanden!

[Disclosure: dit artikel wordt gesponsord door Kpop Factory.]