Nieuws

De castleden van 'Coffee Prince' herinneren zich wijlen Lee Eon terwijl ze herinneringen aan hun verleden herbeleven

Vorige week is de eerste aflevering van de ' Koffie Prins ' documentaire ' Jeugddocumentaire - Twenty Once Again ' uitgezonden terwijl de castleden hun jeugd opnieuw beleven in het populaire drama uit 2007.

Deze week vervolgen de castleden hun reis terug in de tijd terwijl ze meer herinneringen ophalen over hun gelukkige momenten in het drama.

De tweede aflevering, die op 1 oktober werd uitgezonden, ging verder met de synopsis van het verhaal van het drama 'Coffee Prince', terwijl de documentaire het andere liefdesverhaal in de plot behandelde. Het omvatte ook de geweldige bijrollen die het drama zoveel meer deden schitteren.

Op deze dag, acteursKim Dong WookenKim Jae Wookherenigd om hun jeugd opnieuw te beleven. Toen de twee acteurs elkaar ontmoetten, begroette Kim Jae Wook Kim Dong Wook door te zeggen: ' Laten we eens kijken hoeveel we in dertien jaar ouder zijn geworden.'


Hiermee begon de documentaire terug te blikken in de tijd om het trio van 'Coffee Prince' te laten zien.

In het interview zei Gong Yoo: ' We waren allemaal opgewonden. We waren allemaal benieuwd wat het volgende script over de drie zou onthullen. Bovendien uitten ze zich allemaal vrijuit en werden ze omarmd in hun karakters.' Gong Yoo complimenteerde de acteurs en zei: ' Ze hebben keihard gewerkt en evenveel liefde gekregen als de hoofdrolspelers.'

In deze aflevering onthulde de schrijfster dat ze Kim Dong Wook castte omdat ze hem in een onafhankelijke film had gezien en hem in de gaten hield. Ze onthulde dat zijn acteren verbeterde toen hij voor de auditie kwam en heel goed acteerde. Ze verklaarde ook dat hij nooit verlegen was om vragen te stellen.

Kim Dong Wook verklaarde dat het drama 'Coffee Prince' hem bracht waar hij nu is en bedankte het drama toen hij na twaalf jaar zijn eerste hoofdprijs voor acteren won (Daesang bij de ' 2019 MBC Drama Awards' ).


De schrijver onthulde ook dat het personage van Kim Jae Wook aanvankelijk geen Japans sprak, maar ze veranderde het personage om Japans te spreken. Handig genoeg wist acteur Kim Jae Wook Japans te spreken, en de schrijver dacht dat hij de perfecte match was.

De castleden herdachten en haalden herinneringen op aan het derde lid van het 'Coffee Prince'-trio - wijlen Lee Eon , die de rol speelde van Hwang Min Hyeop . Lee Eon kwam in 2008 op tragische wijze om het leven door een motorongeluk.

Kim Jae Wook verklaarde: ' Ik had nooit gedacht dat ik dit onbekende gevoel opnieuw zou beleven. Maar het was vreemd toen ik Lee Eon eerder op het scherm zag verschijnen... De Lee Eon die ik kende... Hwang Min Hyeop, Park Sang Min (Lee Eon's echte naam). Dat was toen hij 26 was? 27? Het was vreemd hem weer te zien.'


Kim Jae Wook onthulde dat Lee Eon de strengste senior was omdat ze allebei uit de modellenindustrie kwamen. De castleden zeiden echter dat hij goed voor hen zorgde.

Gong Yoo verklaarde: ' Wat echt jammer is, is dat hij daarna zoveel meer had kunnen doen, maar dat hij dat niet kon. Dat is wat jammer is.'


Gong Yoo bleef zeggen, ' Jae Wook en ik huilden als een gek voor zijn kist. We hebben een tijdje niet over hem gesproken. Omdat het gewoon zoveel pijn deed. Mijn hart doet altijd pijn als ik aan Sang Min denk.'

Acteur Kim Dong Wook verklaarde dat hij dacht dat het een grap was toen Kim Jae Wook hem belde om hem te vertellen over het overlijden van Lee Eon. Hij realiseerde zich echter dat het geen grap was toen Lee Eon niet over de telefoonlijn schreeuwde om hem te vertellen dat het een grap was.

Kim Jae Wook verklaarde: ' Hij was een Hyung (oudere broer) die zoveel dingen wilde doen... Wat de resultaten ook mogen zijn, hij deed moedig alles wat hij wilde doen.'

Op deze dag keken de castleden allemaal terug en herdachten zij wijlen Lee Eon omdat ze hem heel erg misten.