Blogs

Throwback naar de meest hilarische Red Carpet Poses van BTOB

Laat ik beginnen met te zeggen dat het gewoon de legendes zijn van ongewone/hilarische poses op de rode loper. Niemand vindt het leukBTOB,en de leden nemen deze taak zeer serieus. Voor hen betekent een nieuw evenement en rode loper een nieuwe dag om een ​​komische pose te proberen. Ze slagen erin om ieders dag te verlichten.

Herscheppen van de schepping van Adam schilderij, menselijke fan, een rare ster pose, en wat niet? Je ziet het letterlijk allemaal met deze groep. Laten we eens kijken naar enkele van de meest hilarische poses van BTOB op de rode loper. Daar gaan we!

1. De schepping van Adam


Een lijst als deze kan niet compleet zijn zonder deze legendarische pose. Deze mannen maakten het schilderij De schepping van Adam van Michelangelo na.

2. Het is een menselijke fan!


Waar kwamen ze op het idee om zich tijdens de show voor te doen als 'Koreaanse fan'? Ik moet van hun creatieve geest houden!

3. Bescherming tegen regen


Hoe u uzelf kunt beschermen tegen regen; suggesties van BTOB. Fans hadden veel plezier bij het ondertitelen van deze foto in 2017.

4. Klassieker


Wel, een ‘Menselijke Piramide’! Daar kun je nooit de fout in gaan; de beste crack-up pose. Maar wat het nog beter maakt, is dat Sungjae de pose daar uitlegt.

5. Sterrenhouding


Hm, wat is dit? Het is een ster, toch? Nou, het is hun interpretatie van een ster.

6. Trek het zwaard eruit

Goblins bruid probeert het zwaard eruit te trekken. Het lijkt erop dat de leden genoten van het kijken naar hun Maknae in de show.

7. Eunkwang Meme Fest


Lid Eunkwang kon niet aanwezig zijn bij het Dream Concert van 2017, en dit is hoe BTOB besloot zijn aanwezigheid in te vullen ... een weergave van zijn meme-waardige foto's.

8. Sassy Groepshouding


Op dit moment weet je gewoon niet wat je moet zeggen of verwachten als het gaat om hun poses op de rode loper. Ze konden letterlijk alles bedenken.

9. De Flower Cup Special


De klassieke bloemenbeker pose of een epische oproep tot Cheer Up by TWICE? Wat het ook is, ze hebben er een tandje bijgezet.

Kijk hiernaar. Als ik zeg dat BTOB dit werk heel serieus neemt, meen ik het oprecht. Dit is Sungjae die denkt aan de volgende rode loper pose.


Welke legendarische BTOB rode loper pose is jouw favoriet? Deel hier met ons.